nlc.hu
Sztárok

Müller Cecília fotójával rekordot döntött Tóth Gabi

Müller Cecília fotójával rekordot döntött Tóth Gabi

Ha Müller Cecília csatlakozna az Instagramhoz, lehet, hogy lefagyna a szerver. Tóth Gabi fotója erre egy jó bizonyíték.

Egy napja készült a fotó, amit Tóth Gabi az Insta oldalán megosztott, és elnézve a számokat, hatalmas siker. Pedig nincsenek beállított fények, se gyerek, se kutya, és egyéb kötelező lájkvadász elemek, csak Müller Cecília áll ott büszkén. Bár a “csak” itt egyáltalán nem helyénvaló, hiszen egyértelmű, ezen a képen ő a sztár és nem Tóth Gabi. 

Korábban is kiderült, hogy az országos tisztifőorvos népszerűsége hatalmas, és ugyan a járvány idején csakis a helyzet megoldásával foglalkozott, amióta véget ért a tavasszal naponta jelentkező Operatív Törzs sajtótájékoztató, sokkal felszabadultabb és hajlandó közös fotókra is megállni, és beszélgetni is.

Korábban a doktornőről kiderült, jó a humorérzéke, és még a róla készült mémeken is tudott nevetni. 

Müller Cecília kedvenc méme saját magáról

Müller Cecília mulatott a róla szóló mémeken

“Az a kaspóárusítás az nagyon kedves volt, az egyik kollégám ki is vágta és most ott már ott van a polcomon. Ez a kreatívistás ötletes. Egyáltalán nem találtuk mi ezt bántónak, hiszen feszültséglevezetésnek is jó” – mondta egy korábbi Mokka adásban. 

Meggyőződésünk, hogy nagyon népszerű lenne Müller Cecíilia Insta oldala. Te mit gondolsz, követnéd? 

Müller Cecíliát mindenki ismeri, mégis keveset tudunk róla: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top