nlc.hu
Sztárok

Cardi B WAP videójában pucérkodik

Cardi B új klipje maga az ízléstelenség

Cardi B új videója csütörtökön éjszaka került fel a YouTube-ra. A WAP című dalhoz tartozó klipet 2 óra alatt 1.5 millióan nézték meg. A dalt egyébként közösen jegyzi Megan Thee Stallionnal, akivel kígyók között is fetreng az új videóban.

Könyörögve kérek mindenkit, hogy ne húzza rá Cardi B új klipjére, hogy pozitív testképet éltető, fontos üzenete van. Nagyon is rendjén van, hogy azt hirdetik: “legyen önbizalmad, akkor is, ha nagy a hátsód”, de ennek a négy perces videónak köze nincs ehhez. Ez a színtiszta igénytelenség.

Cardi B új klipje

Ami már a 2000-es évek elején is közönségesnek számított.

Hogy egy picit nagyobb celeb is feltűnjön a videóban, berángatták Kylie Jennert is projektbe, aki úgy vonult fel-le a stúdióban, mintha most nyúzott volna meg egy leopárdot, hogy elkészüljön a rémesen közönséges outfittje. 

Kylie Jenner videóban

Nem Peggy Bundy, hanem Kylie Jenner.

Melyik az az Univerzum, ahol a nőiességet, az testesíti meg, hogy a kígyók között fetrengő énekesnők nyalogatják, egymás nyelvének a hegyét? Nem pont ilyenért, de nem is olyan régen Cardi B-t letartóztatták egy sztriptízklubban.

Cardi B WAP

Értelmezzük a képet…

Arany, leopárd, terpesztés. Minden van itt, esetleg egy ostor, vagy egy leopárd maszk még nagyon hiányzik. Tessék megnyugodni, mert a rapper a hétköznapokon sem öltözködik másképpen

Cardi B új videója

Csak a haját figyeljétek

Aztán megfordult.

Cardi B mellei

Cardi B összeállhatna a Csöcsök és segg című eposzt jegyző BSW bandával egy dalra.

Ez már szinte visszafogott…

Cardi b terpeszt

Csóri állat

Mondjuk az egész dalszöveget meghallgatva, megérti az ember a képi világot. Hogy ez mennyire segít a nők helyzetét? Hát. Semennyire…

Hogy ki?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top