nlc.hu
Sztárok

Karda Bea mellrákja

Karda Bea szerint a félresikerült házasságától lett rákos

Karda Bea meg van győződve arról, hogy a betegségek lelki eredetűek.

Karda Beának komoly önismereti tréninggel jár a rákos betegsége. A 69 éves énekesnő elhatározta: feltárja az okát, ami minden bizonnyal a múltban, a boldogtalan szerelmi életében gyökerezik – írja a BEST magazin.

Karda Bea

Karda Bea, MTI Fotó: Földi Imre

Hiszek abban, hogy a betegségek lelki eredetűek, így azonnal önvizsgálatot tartottam. Rájöttem, hogy a problémám gyökere a múltamra vezethető vissza. Az első, félresikerült házasságom is hozzájárulhatott a rákhoz. Annak a totális sikertelensége, a rossz döntések sorozata eredményezte a rákot” – vallotta be a 70. születésnapi ünnepségét kihagyó Karda Bea, aki – túl egy műtéten és 15 sugárkezelésen – a harc végére ért és végre fellélegezhet.

Hiába hittem, hogy mellette fogok megöregedni, nem így lett, de 16 évig vele maradtam. (…) Tulajdonképpen egy kis túlzással kijelenthetem, hogy egy percig sem voltam boldog, leszámítva a lányom születését. Csodával határos, hogy megérkezett, hiszen egy boldogtalan házasságba csöppent bele” – taglalta első sikertelen házasságát a 10 milliós ajánlatot kapó énekesnő, aki úgy véli, azért lett másodszor is beteg, mert az utóbbi években folyamosan rágta és hibáztatta magát, közben pedig szünet nélkül aggódott a jövő miatt.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Karda Beáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top