nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor törpemalaca

Megfúrta egy szomszéd, hogy Schmuck Andornak malaca legyen

Leszavazták a szomszédok Ignác, a törpemalac érkezését.

Ma döntöttek a szomszédok 2/1 arányban kikaptunk .Sajnos egy barátunk nem járult hozzá, hogy Ignác a törpemalac hozzánk költözzön! – írta meg Schmuck Andor Facebook-bejegyzésében.  – Bár két szomszédunk igent mondott Ignác érkezésére, de sajnos ebben az esetben 2/3 is kevés” – tette hozzá a politikus, aki az utóbbi időben rengeteget fogyott.

Nem tarthat Schmuck Andor törpemalacot

Fotó: Schmuck Andor Facebook

A malactartás mellett pedig nem kevesen kampányoltak, nekik, többek között például Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferencnek Schmuck külön köszönetet is mond a bejegyzésben. 

Eszter és én nem félünk veszíteni, mert tudjuk,hogy a vereség a győzelem kapuja! Ma döntöttek a szomszédok 2/1...

Közzétette: Schmuck Andor – 2020. augusztus 7., péntek

Januárban még arról írtunk, Andor és felesége, Hanák Eszter egyelőre csak készülnek a szülői szerepre, mégpedig azzal, hogy örökbe fogadtak egy törpemalacot.  A fiatal feleség eredetileg egy kiskutyát szeretett volna. Most, hogy Ignác nem kerülhet hozzájuk, lehet, hogy visszapártol az ebekhez.

Schmuck Andor feltételezhetően imádja a disznókat, ugyanis néhány hónapja örökbe fogadta Icát, az Állatkertben élő mangalicát. 

Pedig a törpemalacok nagyon cuki jószágok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top