Sztárok

„Ennyire életemben nem akartam egy herét megtalálni, mint most” – mindenütt kereste Edit A Konyhafőnökben

Gondjai adódtak a lányoknak a herékkel A Konyhafőnök legutóbbi adásában.

A felturbózott Konyhafőnökben a továbbjutásért tollas kakassal küzdöttek meg a versenyzők. A bátrabbak a kakas izgalmasabb részeivel is próbálkozhattak, hogy ezzel is elkápráztassák a zsűrit.

A Konyhafőnök

„Hogy néz ki egy here?” – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Egy adag főételt kellett készíteni kakasból. Első lépésként meg kellett tollazni a madarat. „Aki bátor, és van valami ötlete, az jöhet a kakasherével és a tarajjal is” – ajánlotta a versenyzőknek Fördős Zé a feladat kihirdetésekor.

A Konyhafőnök női versenyzőinek azokban gondjai akadtak a herekeresésnél: „Az lehet, hogy ennek nincs heréje?”, „Hogy néz ki egy here?”, „Nem lesz herém akkor”, „Hol a here?!”, „Én megkeresem a herét, egy életem, egy halálom”. 

A Konyhafőnök

Edit szerint a kakasának nem szállt le a heréje – Fotó: RTL Klub

Többek között Ármán Edit is tanácstalan volt hereügyben. „Eljött a pillanat, amikor meg kellett keresnem a herét. Kerestem, kutattam, és ahol – józan paraszti ésszel – gondolná az ember, hogy a here hol található, ott nem volt. Úgyhogy el sem tudom képzelni, hogy nem, de én nem találtam meg a herét. Ennek a kakasnak szerintem nem szállt le a heréje. Beteg volt. Ennyi” – vallotta be a feladat után A Konyhafőnök versenyzője.

A Konyhafőnök

 „Vajon hol a here???” – Fotó: RTL Klub

Rácz Jenő az értékelésnél a következőt ajánlotta Editnek: „Házi feladat: megtalálni a herét”. Zsűritársa, Fördős Zé is jó tanáccsal látta el a versenyzőt: „Gyakorolni kell!” (mármint a herekeresést – szerk.)

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top