nlc.hu
Sztárok

Nagy Alexandra műsorvezetőként

Nagy Alexandra mindent bevállalt, elképesztő kihívások elé néz a Barátok közt színésznője

Nagy Alexandra műsorvezetőként is igazán bevállalós. Műsorvezető-társával, Tuka Nikivel az elkövetkezendő időszakban különféle dolgokat tesztelnek és próbálnak majd ki az Édesítőben, a nézők javaslatára.

Nem akármire vállalkozott a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra és műsorvezetőtársa, Tuka Niki. A páros úgy döntött, hogy a nézők bevonásával különféle dolgokat tesztelnek és próbálnak majd ki az RTL Klubon látható Édesítőben. Legyen szó egy új kozmetikai kezelésről, egy feltörekvő trendről vagy egy embertpróbáló fogásról, a két műsorvezető örömmel néz ezekkel farkasszemet.

Nagy Alexandra

Ha kell, akár a dzsungel felett is lebeg Nagy Alexandra – Fotó: Pilván Anita

Igazán csajos dolgokat is tesztelünk majd, mint egy különleges arcpakolás, de chilit is kóstolunk. Mindkettő – igaz más-más miatt – de kihívás lesz számunkra” – mondta a műsorvezetőként debütáló Nagy Alexandra, aki sosem riad vissza egy-egy új, izgalmas dolog kipróbálásától. „Az egyik ilyen legmeghatározóbb élményem az, amikor Laoszban 400 méter magasan igent mondtam arra, hogy végigcsússzak egy 200 méter hosszú kötélpályán. Így kellett megközelítenünk a szállásunkat is, amely egy fa tetején volt. Tíz csúszásból lehetett csak elérni a szállásunk, végig a dzsungel felett „lebegtem”. Életem egyik legjobb élménye volt ez, arról nem is beszélve, hogy a szabad ég alatt aludtunk, a természet közepén” – árulta el a férfimagazinnak is vetkőző színésznő.

Olvass még Nagy Alexandráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top