nlc.hu
Sztárok

Márton Anita súlylövő terhes

Babát vár Márton Anita súlylökő: jövőre indulna a tokiói olimpián

Márton Anita, a magyar atlétika világbajnoka egy csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy várandós, és a szülés után szinte egyből visszatérne a versenyzéshez, hogy a súlylökő jövő nyáron ott lehessen az elnapolt tokiói olimpián.
Márton Anita - Fotó: MTI

Márton Anita súlylökő elárulta, februárra várják férjével, Tajti Zsolttal első gyermeküket, aki kislány lesz.

“Izgalmas időszak elé nézünk és meglátjuk, hogyan folytatódik tovább a jövőnk. Nagyon várjuk a jövő évi olimpiát, hiszen ettől függetlenül jelenleg úgy tervezem, hogy megpróbálok felkészülni a játékokra, ha minden rendben lesz és a lehetőségek is adottak lesznek” – mesélte el a négy évvel ezelőtt Rio de Janeiróban bronzérmes súlylökő

Márton Anita hozzátette, a terhesség első trimeszterében szerencsére olyan jól érezte magát, hogy még most is naponta eljár edzeni. Az olimpiával kapcsolatban ugyan vannak benne kételyek, a terv most az, hogy ha minden rendben lesz a február 11-re kiírt szülés során, majd az utána lévő időszakban, négy hónapja marad a 31 éves versenyzőnek felkészülni a tokiói olimpiára.

Viszont Rio 2016-os olimpiai bronzérmese, és 2018 fedettpályás világbajnoka azt is megjegyezte, ha holnaptól nem csinálhat semmit, akkor is úgy érezné, sok mindent elért és szépen zárta karrierjét.

(via MTI)

Hazai sztárterhességek a közelmúltból: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top