nlc.hu
Sztárok

Kritika A Konyhafőnök zsűrijének

„A három fütyi” – ilyen bátran még senki sem kritizálta A Konyhafőnök zsűrijét

Viki tálalását "magára vették" a séfek és a gasztrovlogger.

Viki a séfek tanácsát követve igyekezett tökéletesen megízesíteni az almás zellerpüréjét, a fűszeres szívet pedig feltekerve sütötte meg. „Micsoda kis kerti tó” – jegyezte meg Fördős Zé a versenyzője tányérja láttán. Viki – a gasztrovlogger kérdésére, hogy mi készült – a következőket válaszolta: „A kifacsart szív”.

Viki - A Konyhafőnök

Viki tálalását magára vette a zsűri – Forrás: RTL Klub

A három fügyi, igazából. Magunkra vettem. Ilyen bátran még senki sem fogalmazta meg a véleményét a zsűriről” – kommentálta a felturbózott Konyhafőnök versenyzőjének ételét Fördős Zé.

Viki tálalása

Íme Viki tálalása, ami Fördős Zé szerint: “A 3 fütyi” – Forrás: RTL Klub videó

A középső a legkisebb” – jegyezte meg a dupla randin részt vevő Rácz Jenő. „Itt nézni kell méreteket? Vagy a formákat?” – kérdezett rá a séf.

Inkább ezt átadom a fő-fütyinek” – jelentette ki Fördős Zé, miközben Rácz Jenőnek passzolta át Viki tányérját. „Én úgy gondolom,hogy ez az én részem volt” – mondta a séf, belevágva és megkóstolva az egyik „fütyit”. Mire Fürdős Zé megszólalt: „Akkor magadra ismertél”.

Kiemelt kép: RTL Klub

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top