nlc.hu
Sztárok

Kozma Dominikék a babavárásról

Kozma Dominik egy hétig nem hitte el, hogy apa lesz

Januárra várja első gyermekét a világ- és Európa-bajnok bronzérmes úszó, Kozma Dominik és felesége. Már a babaszobába is minden bútort beszereztek.

Mint arról beszámoltunk, Kozma Dominiknak hamarosan fia születik. A világ-, és Európa-bajnoki bronzérmes úszó és felesége, Zsófi a trónörökös érkezését már alig várják, szerintük egy harcos lesz, mert a koronavírus-járvány alatt fogant meg. A fiatal házaspár már régóta tervezte a babát, ám Zsófi pajzsmirigy-betegsége miatt ez nem ment egyszerűen.

Kozma Dominik

Kozma Dominik szeretné, ha a kisfia a Herkules nevet kapná – Fotó: MTI/Kovács Tamás

A koronavírus-fertőzésen átesett, 29 éves sportoló már a babaszobát is elkezdte berendezni, mivel most van rá ideje, hiszen a járvány miatt rengeteg versenye elmarad. Elmondása szerint az első tesztnél még fel sem fogták, hogy valóban sikerült, és apuka lesz. „Utána még napi 5 tesztet megcsináltunk 4 napig, hogy biztosra menjünk” – árulta el a Tények Pluszban Kozma Dominik.  

A trónörökös már az első vizsgálatkor megmutatta magát.  „Már látszik a csontozatából, hogy egy az egyben az apja. Az ultrahangon kiköpött mása, viszont Bak lesz, ami az én csillagjegyem, vélhetően nem lesz olyan vehemens” – mesélte Zsófi, aki jól viseli a terhességet.

A büszke szülők már a Top3 névlistát is felállították, sőt az úszó nagyon szeretné meggyőzni a feleségét, hogy a fiukat Herkulesnek nevezzék el.

Még több gólyahír hazai sportberkekből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top