nlc.hu
Sztárok

Megszólalt Szilágyi István unokája

Fiatalkorú segítő vigyáz Szilágyi István özvegyére, de a családtól nem kért erre engedélyt

Szilágyi István özvegyére ismeretlen emberek vigyáznak, a szobrászművész családja ezért nagyon aggódik.

Szilágyi István május 3-án hunyt el, mint később kiderült, a fia mért rá végzetes ütést, ebbe halt bele. A színész életkörülményei siralmasak voltak, most pedig minden az özvegyére, Jolika nénire maradt. Szilágyi fia, Péter előzetes letartóztatásban van, az unokája pedig Belgiumban él, és a vírushelyzet miatt csak most tudott hazajönni. Amikor meglátogatták a nagymamát, furcsa dologgal szembesülnek, amin nem tudnak túllépni – erről a Fókusznak mesélt az unoka, Nándor.

Mint az a riportból kiderült, Jolika néni nem egyedül él a házban, és ezt a családja is csak akkor tudta meg, amikor meglátogatták. Egy 18 év alatti fiatalember költözött be hozzá, aki segítőként nevezte meg magát. ,,Nem volt egy felelősségteljes felnőtt a környéken, aki azt mondta volna, hogy egy fiatalkorút ne engedjünk egy idős nő közelébe?! Nem szívesen látnám, hogy a családján kívül valaki odaköltözzön és ott legyeskedjen. Szeretném, ha a nagymamám idősek otthonába kerülne, ahol szakemberek tudnak rá figyelni, vagy esetleg valamelyik családtaghoz, hiszen neki van egy testvére, aki mondta, hogy szívesen látja” – részletezte a Fókusznak Nándi. 

Amikor meglátogatták Jolika nénit, kérték a segítőt, hogy hadd maradjanak egyedül a nagymamával, ám ő nem távozott többszöri felszólításra sem. Még az is elhangzott, hogy az özvegynek választania kell: a család, vagy a segítő. ,,Udvariatlanok voltak velünk, amit nem értettem, hiszen éppen meglátogattuk, miért kell a családdal így viselkedni? Megkértük őket, hogy távozzanak, hiszen ez egy családi megbeszélés, és nem szeretnénk, ha idegenek végighallgatnak. Erre ők azt mondták, hogy márpedig nem mennek el, és nekiálltak egy számomra felfoghatatlan stílusban beszélni és viselkedni, velem és édesanyámmal is” – mondta Szilágyi István unokája.

szilágyi nándor

Szilágyi István unokája, Nándi (Fotó: Fókusz)

Szilágyi István özvegyét sokan segítik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top