nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes negyedik zsűritagjára biztos tippek érkeztek

Biztosra veszik, hogy ő az Álarcos énekes negyedik zsűritagja – neked is ő jutott eszedbe?

Szeptember 6-ig kell várni az Álarcos énekes folytatására, de a nyomozás már nagyban folyik. Úgy tűnik, a nyomok lebuktatták a negyedik zsűritagot.

Egy évad alatt hatalmas rajongótábort szerzett az Álarcos énekes, és a nézők már izgatottan várják a folytatást gyakorlatilag az első évad vége óta. Szeptember 6-túl újra indulhat a nyomozás, ismét lehet találgatni, ki van a maszk mögött? Az RTL három jelmezt leleplezett, jön majd a Cica, a Röfi és Bika. 

Az Álarcos énekes 2020 szereplői: Cica, Bika, Röfi

Az Álarcos énekes 2020 szereplői: Cica, Bika, Röfi (Fotó: Sajtóklub)

Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik lesikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát.

Ők visszatérnek az Álarcos énekesbe nyomozni: 

Csobot Adél újra nyomozó lesz, ő maradt az Álarcos énekes zsűriben (Fotó: Sajtóklub)
Megnézem
Összes kép (3)

A világ legrejtélyesebb showműsorához méltóan az RTL játékra hívta a nézőket még az új évad megkezdése előtt: hogy találják ki, ki lehet a negyedik nyomozó? Arról, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellé ül majd az Álarcos énekes zsűrijébe már több nyomot elrejtettek az RTL Klub adásaiban és a hivatalos közösségi oldalakon.

Íme, amit az Álarcos énekes negyedik zsűritagjáról eddig tudunk:

  1. nyom: Nagyon magas az IQ-ja
  2. nyom: Szeret enni és főzni
  3. nyom: Az egészség a legfontosabb számára
  4. nyom: Soha nem késik
  5. nyom: Szeret táncolni, csak nem tud
  6. nyom: Nagyon babonás, volt már jósnőnél
  7. nyom: Soha nem napozik

Az első nyomok alapján eleinte Nagy Ervin és ByeAlex neve merült fel, az előbbi azért, mert szerepelt az előző évadban versenyzőként és elég bevett módszer, hogy versenyzőkből kerülnek ki későbbi zsűritagok. ByeAlex pedig az elmaradt X-Faktor miatt került képbe. Liptai Claudia egészen a napozásig közkedvelt tipp volt, ahogy Szulák Andrea is.

Mostanra viszont a leginkább valószínűnek Várkonyi Andreát tartják a nézők, aki nemrégiben váratlan gyorsasággal távozott a Life TV-től egy olyan munka miatt, amiről nem beszélhetett, mindez pedig most nagyon is egybevág a sztorival – legalábbis a nézők többsége szerint. Ráadásul, a fenti nyomok mind stimmelnek, arról nem beszélve, hogy a TV2 egykori arca ezzel valóban új szerepben mutathatná meg magát. 

Amit viszont nem vettek figyelembe, hogy az Álarcos énekes nem élőben forog, így valószínű, hogy a zsűri munkája már korábban megkezdődött, mint ahogy Várkonyi felmondott, persze ki tudja? Ennél valószínűbb szerintünk Liptai, vagy esetleg a csatorna nagy visszatérője, Árpa Attila is, bár rá nem érkeztek eddig tippek, mi azért vele is számolunk, addig pedig figyeljük a következő nyomot, vajon az is Várkonyira illik-e? 

Az Álarcos énekes nagyot szólt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top