nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó és unokája békülőben

Megbékélni látszik Pécsi Ildikó és unokája

Úgy tűnik, Pécsi Ildikó többször láthatja unokáját, Csabit. A nemrégiben elhunyt nagypapa, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó sírja mellett találkoztak a hétvégén.

Rendeződni látszódik Pécsi Ildikó és unokája, Szűcs Csaba kapcsolata. Pécsi Ildikó családjában régóta tart a viszály, de úgy tűnik, hogy férje, Szűcs Lajos halála egy kicsit összehozza a rokonokat. Csaba nemrégiben a Best magazinnak is beszélt az újrakezdés lehetőségérőlSzűcs Lajos  egyik utolsó kívánsága is az volt, hogy unokája és felesége megbékéljenek egymással.

Pécsi Ildikó és unokája a nagypapa sírjánál találkoztak a hétvégén. A Blikk azt írja, megölelték egymást, és sokáig fogták egymás kezét.

pecsi-ildiko

Felfoghatatlan veszteség érte Pécsi Ildikót (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

„Úgy érzem, visszakaptam az unokámat, ami nagyon boldoggá tesz. Hosszú idő elteltével békében beszélgettünk, majd együtt látogattuk meg Papát a temetőben. Csak fogtuk egymás kezét, és éreztem, hogy a kis Csabi egy nagyon jólelkű fiú, tele szeretettel. A sebek még fájnak ugyan, és sajnálom, ahogyan a kapcsolatunk alakult, de most új fejezetet kezdtünk az életünkben” – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó, aki reméli, hogy ezután egy kicsit rendeződnek a családi viszonyok.

A Kossuth- és Jászai-díjas művésznő hozzátette, nagy kár, hogy ezt a találkozást férje már nem élhette meg. Azon lesz, hogy bepótolja az elmúlt 10 évet az unokájával. 

Olvass még Pécsi Ildikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top