nlc.hu
Sztárok

Fenyő Miklós Szandi lányával lép fel

Fenyő Miklós 32 éve fedezte fel Szandit, most a lányával énekel egy színpadon

Fenyő Miklós szinte unokájaként tekint Szandi lányára, Blankára. Néhány nap múlva együtt lépnek színpadra.

Együtt lép színpadra a hétvégén Fenyő Miklós és Szandi lánya, Bogdán Blanka. 32 évvel ezelőtt Fenyő volt az, aki felismerte Szandi tehetségét, most a 20 éves fiatalról is úgy gondolja, hogy elképesztő a hangja.

„Az ötlet onnan jött, hogy nemrég egy családi összejövetel során hallottam egy kislányt énekelni. Korábban, 32 évvel ezelőtt is hallottam egy kislányt, az anyukáját, aztán lett belőle, ami lett… tudjátok! Most meghívtam a kislányát, hogy a színpadon velem énekeljen. Amit én hallottam tőle, azt mindenkinek hallania kell” – írta közösségi oldalán Fenyő Miklós, aki a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán fog énekelni Blankával.

fenyő-miklós

Fenyő Miki 32 éve fedezte fel Szandit (Fotó: MTI)

Szandi nagyon örül a felkérésnek. „Hatalmas megtiszteltetés mindannyiunk számára, hogy Miklós bátyám meghívta Blankát a koncertjére, amin ezúttal én magam is a közönség tagja leszek” – mondta a Borsnak a háromgyermekes énekesnő, aki családtagként tekint a jampikirályra.

Blankának a szombati lesz az első nagyszínpadi fellépése. Szandi nagyon büszke lányára, aminek már a közösségi oldalán is többször hangot adott:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A tegnapi Balatoni nyárban újra együtt énekeltünk Blankával❤️ @bogdanblanka

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Olvass még Fenyő Miklósról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top