nlc.hu
Sztárok

Megtámadták Rékasi Zsigmondot

Megtámadták Rékasi Károly fiát, beszámolt az éjszakai balhéról a 19 éves Zsigmond

A 4-6-os villamoson keveredett összetűzésbe Rékasi Zsigmond.

Rékasi Zsigmond egy hónapja alapította a Magyarország Megmentelek nevű szervezetét, ám most kénytelen abbahagyni éjszakai őrszolgálatát – írja a Blikk. Rékasi Károly 19 éves fiát és önkéntes csapatát péntek éjjel megtámadták a 4-6-os villamoson, és a hatósági figyelmeztetés után komoly döntést hozott a slam poetry verseket író fiatalember.

Rékasi Zsigmond

Rékasi Zsigmond és csapata szeretné megvédeni továbbra is a békében közlekedni vágyókat a bedrogozva vagy ittasan kötekedőktől – Fotó: Story magazin

 „Éjszaka ránk támadtak!” – posztolta közösségi oldalára. Mint írja, felszereltségüknek, protokolljuknak és tapasztaltságuknak hála, rövid úton leszerelték a fenyegetést. Ezután azonban beszéltek a rendőrökkel, s mint kiderült, hiába próbálják magukat és másokat megvédeni, ha tettlegességig fajul a konfliktus, jogilag ugyanolyan garázdának minősülnek, mint a támadóik. „A garázdaság vádjának nem vagyunk hajlandóak kitenni az Őrszolgálat bátor tagjait, ezért ideiglenesen felfüggesztjük a tevékenységünket” – jelentette ki Rékasi Zsigmond, aki idén februárban került először életveszélyes helyzetbe.

Olvass még Rékasi Zsigmondról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top