nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi kitálalt Szabó Ádámról

Tóth Andi nem tartja jó embernek Szabó Ádámot: ,,Velem nem bánt jól”

Tóth Andi és Szabó Ádám között egyre nő a feszültség.

Tóth Andi és Szabó Ádám hónapok óta nincsenek együtt, az okot azonban egyikük sem szerette volna részletezni. Amikor kiderült, hogy mindketten tagjai lesznek a Sztárban sztár idei csapatának, elmondták, hogy tudnak felnőtt emberként viselkedni, és nem jelent problémát nekik egymás mellett meglenni. Nos, az első adásban nem úgy jött le, mintha barátságban váltak volna el: Andit sokan támadták azért, mert Ádám produkciója után ‘nem vágott jó fejet’, amikor odament hozzá a zenész. Erre magyarázatot is adott a műsor után, a videót itt tudod megnézni.

,,Nyilván senki nem lát bele, hogy köztünk mi történt. Ádámnak van ez a jó ember, jó kisfiú imidzse, amit nagyon gondosan fel tudott építeni, és továbbra is építi. Én viszont nem tudom megjátszani magam: ami a szívemen, az a számon, az a fejemen. Tarthatjátok jó embernek, én nem tartom annak, és ez az én problémám, hogy miért. Nekem vannak róla emlékeim, tapasztalataim, és sajnálom, ha ez valakinek negatívan jött le, de nem tudok mit hozzáfűzni. Velem nem bánt jól, én pedig nem szeretnék kétszínű lenni. Nagyon kevés emberhez állok úgy hozzá, mint az Ádámhoz. Nem tudok úgy mosolyogni, mert elmondani olyan álszenten, mint az Ádám, hogy nagyon szurkolok neked” – fakadt ki Tóth Andi a közösségi oldalán, majd azt is részletezte, hogy direkt úgy rendezték a műsor készítői, hogy utána következzen és mellé üljön. Azt is elmondta, hogy ő megpróbált kedves lenni, de nem jött neki össze.

tóth andi szabó ádám

Tóth Andi és Szabó Ádám a Mokkában (Fotó: TV2)

Tóth Andiból bomba nő lett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top