nlc.hu
Sztárok

Szilágyi István öröksége

Újabb viszály alakult ki a brutálisan meggyilkolt Szilágyi István családjában

Nagy konfliktust okozott a Szilágyi-családban egy nemrég előkerült családi kincs.

Áll a bál a meggyilkolt Szilágyi István családjában, újabb viszály alakult ki ugyanis a színész unokája, Szilágyi Nándi, illetve a nagymama, Humenyánszky Jolán segítői között. A Blikk úgy tudja, régen nem látott családi kincs került a 17 éves fiú tulajdonába, amelyet a segítők is kerestek, hogy esetleg elárverezhessék: ez nem más, mint a Szilágyi család Bibliája, ami egy 1837-es kiadás a legendás Károli Gáspár-fordításból.

Szilágyi István

Szilágyi István az unokájának szánta a családi Bibliát (Fotó: smagpix / Nagy Zoltán)

A 183 éves kötet a családban apáról fiúra szállt, már a színész dédnagyapjának is megvolt. Amikor kiderült, hogy a könyvritkaság Nándihoz került, a színész özvegyének segítője minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lépett fel a család barátjával szemben, aki a családi kincset őrizte, majd nemrég eljuttatta Nándinak. A Szilágyi-unoka értetlenül áll a történtek előtt. „Én vagyok az egyetlen Szilágyi, akinél lehet a Biblia. (…) Ez maradt nekem papa után, és az egész család tudta, hogy ő ezt nekem szánta” – jelentette ki.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top