nlc.hu
Sztárok

Tímár Éva egy csodának köszönheti a lányát

Tímár Éva egy csodának köszönheti a lányát: ,,Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem”

Tímár Éva elkeseredett, amikor rossz hírt közöltek vele az orvosok, de szerencsére végül nem lett igazuk.

Tímár Éva A mi kis falunk minden lében kanál Joli nénijét alakítja, és a napokban ünnepelte a 80. születésnapját. A színésznő többször volt szerelmes életében, és mindegyik kapcsolatára örömmel gondol vissza. Csakúgy, mint a lányára, akinek a születésére csodaként tekint vissza, hiszen az orvosok azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke. 

,,Azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. Popper Péter, a kiváló pszichológus nagyon jó barátom volt, nem katolikus létére egyszer azt mondta, menjek el a Szent Rita-kápolnába, a Kun utcába. Elmentem, és köszönöm feliratú kis táblákat láttam mindenütt. Egy évre rá megszületett a lányom, elég rizikós körülmények között. Ennek a valóságos csodának már negyvenhárom éve” – mesélte a BEST magazinnak Tímár Éva, aki együtt élt Kárpáti Györggyel és Bujtor Istvánnal, ám a legnagyobb szerelem az életében Tordy Géza volt, akitől a lánya is született. 

,,Sokan azt hiszik, hogy a felesége voltam, pedig nem. A szívünk mélyén tudtuk, nem lesz egy hosszú, tartós kapcsolat a miénk, ezért megbeszéltük, ne vacakoljunk, engedjük el egymást. Viszont ő az egyetlen gyermekem, Rita édesapja” – részletezte a színésznő.

BEST magazin

BEST magazin

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top