nlc.hu
Sztárok

Curtis nem volt tökéletes férj

Curtis elismerte, nem volt tökéletes férj

A rapper hosszú interjút adott, amiben őszintén mesélt karrierről, apaságról és a megromlott házasságáról is.
Curtis, Széki Attila

Nem csoda, hogy Curtisék szakítása még a hozzájuk legközelebb állókat is meglepte, a pár tagjai ugyanis nem verték nagy dobra, hogy gondjaik lennének. Még most is, hogy a szakításuk nyilvánosságra került, tartják magukat ahhoz az ígéretükhöz, hogy nem beszélnek a különválásuk okairól.

Curtis sem beszélt erről, mikor hosszú interjút adott a Borsnak, amiben a karrier és az apaság mellett kitért a házasságra is. „Hogy milyen férj vagyok, arról leginkább Kriszti tudna mesélni… Egy biztos: mindent, ami tőlem telik azért és úgy tettem, hogy Doncsinak és az anyukájának a legjobb legyen. Nem vagyok tökéletes, de legalább igyekvő.”

A rapper nem tagadja, az elmúlt hónapokban nem csak a magánéletét illetően megy nehéz időszakon keresztül. Elmondta, nem volt egyszerű dolog a karantén alatt otthon ülni és fellépések nélül létezni. „Muszáj elfogadni a jelenlegi helyzetet, nem lehet mást tenni, és keresni kell a pozitív oldalát” – mondta, majd hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy az elmúlt években sikerült annyi pénzt félretennie, hogy most biztos lábakon álljon.

Curtis az interjúban beszélt arról is, a megpróbáltatások ellenére elég pozitívnak és erősnek érzi magát és hiszi, hogy még egyszer boldog lesz majd. Jelenleg a Sztárban sztár című show-műsorban szerepel, és úgy érzi, a munka a lehető legjobb pillanatban találta meg: azon túl, hogy élvezi, amit csinál, a műsornak hála igazán ki tud kapcsolni is fel is tud töltődni.

Olvass még többet Curtisről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top