nlc.hu
Sztárok

Emilio felesége bokszol

Emilio felesége olyan gyomrost vitt be Bunyós Pityunak, hogy összerogyott

Tina és Emilio egyik legjobb barátjuk, Bunyós Pityu edzőtermébe látogattak el.

Tovább folytatja a kilók elleni küzdelmet az Emilio família, amely nemcsak az étkezésre, de a rendszeres testmozgásra is nagy figyelmet fordít az utóbbi időben. Nemrég egyik jó barátjukhoz, Bunyós Pityuhoz is ellátogattak és bár nem készültek edzésre, az egykori élsportoló azonnal befogta őket.

„Mi csak látogatóba jöttünk, Pityu azonban máshogy gondolta. Addig mondogattam, hogy belepüffölnék az egyik bokszzsákba, amíg szavamon fogott és kesztyűt húzott a kezemre – mondta Tina, akinek elkerekedett a szeme, mikor edzője azt kérte, üsse meg a hasát. – Először egy védőöv volt Pityun, arra kellett ütnöm, aztán levette és mondta, hogy a lehető legnagyobb erővel üssek a hasára. Nagyon féltem, hogy elvétem az ütést és feljebb vagy lentebb csúszik. Szerencsére ilyen nem történt, de meglepődtem, hogy milyen elképesztően erős, izmos a hasa. Bár az egyik ütés után összegörnyedt, tudom, hogy csak bolondozott. Neki meg se kottyant az én horgom” – mondta Tina, akinek férje is ringbe szállt.

Jellinek Tina erős ütést vitt be

Jellinek Tina erős ütést vitt be (Fotó: Drága családom)

„Annak idején, gyerekkoromban bokszoltam és imádtam, de később a sport elmaradozott az életemből. Most újra a részévé vált, ennek is köszönhető, hogy 92 kg-ra sikerült lefogyni. Dolgozom a kondimon, ahogy Tina is és bár sose gondoltuk volna, nagyon élvezzük a rendszeres edzést” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top