nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél nyíltan flörtöl az Álarcos énekesben

Istenes Bence Csobot Adélnak: „Az már kiderült, hogy te vihető vagy”

Mindenkinek szemet szúrt, ahogy Istenes Bence és Csobot Adél is másokkal flörtöl az Álarcos énekes forgatásán, és ez nem is véletlen.

Új színt vitt a műsorkészítésbe, hogy Istenes Bence és Csobot Adél ugyanabban a műsorban kapott szerepet. Korábban is akadtak már ilyen próbálkozások, a TV2 Sztárban Sztár műsorában Tolvai Reni és Kállay-Saunders András párosa is ilyen volt, hogy csak egy példát hozzunk. Az azonban egészen más eset volt, ott verseny volt, az Álarcos énekesben viszont nem kell a párnak versenyeznie egymással, a rivalizálás mégis megvan. 

CSobot Adél az Álarcos énekesben

Csobot Adél az Álarcos énekes 2 második adásában

Szinte az első adás kezdetétől téma volt Istenes Bence múltja, aztán az, hogyan flörtölt a Nyuszival, majd Csobot Adél is megtalálta a kedvencét, a Robottal egész végig „üzengettek” egymásnak. Úgy tűnik, hogy ez folytatódik. Az első adásban is kaptunk már ízelítőt, és a következő adásban már egyértelmű a cukkolás, olyannyira, hogy Sebestyén Balázsban és Hargitai Beában is felmerült ugyanaz a kérdés: 

„A tiétek egy nyitott házasság? Mert lassan én erre gondolok” – mondta Balázs, amire Bea kontrázott, hogy ez már benne is felmerült. 

„Az előző évadból kierült, hogy te vihető vagy” – mondta Bence Adélnak, miután az énekesnő a Farkassal kokettált. 

Nézd meg Csobot Adél és Istenes Bence évődését az Álarcos énekes előzetesében: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top