nlc.hu
Sztárok

Megszületett Köböl Anita gyereke, tündéri nevet kapott a kicsi

Megszületett Köböl Anita gyereke, tündéri nevet kapott a kicsi

Áprilisban tudhatta meg a világ, hogy Köböl Anita babát vár, és most megszületett az egykori tévés gyereke.

Ahogy az ismert és népszerű műsorvezető a terhességét is a közösségi médiában jelentette be, úgy a baba születését is az Instagramon kommunikálta először, méghozzá egy cuki fotó kíséretében. Mindenki boldog, mindenki örül, gratulálunk a babához, ti pedig olvassátok el Anita sorait:

Tappancs szerelem. Helló Világ, megérkeztem! 2020.09.04-én világra jött Léna Janka, 3600 grammos, 55 centis tömör gyönyör, aki azonnal elrabolta anyukája és családja szívét. Köszönöm szépen a rengeteg érdeklődést, támogatást és millió jó szót, amit az elmúlt hónapokban kaptunk Tőletek!

Anita januárban tudta meg, hogy gyereket vár, párja viszont nem osztotta az örömét, és az útjaik elváltak. A műsorvezető bármennyire is félt a szülei reakciójától, meg sem fordult a fejében, hogy elvetesse a kicsit. 

„Fájó volt elmondani, hogy egyedül maradok, izgultam is, nem mondják-e majd a szüleim, inkább ne vállaljam a babát, akit én az első perctől kezdve annyira akartam. Egyáltalán nem ijedtem meg a helyzetemtől” – mesélte a Story magazinnak nemrégiben Anita, aki hálás a családjának és a barátoknak, amiért végig mellette álltak és támogatták. 

A TV2 volt műsorvezetője azt is elárulta akkor: anyás szülésre készül. Ahogy a vizsgálatokra mindig, úgy a szülőszobába az édesanyja, Éva tart vele. A 36 éves sztár az első heteket is a szülői házban tölti a tervek szerint,  majd innen költöznek haza az egyutcányira található lakásába a lányával.

Köböl Anita és az édesanyja

Köböl Anita egyedülállóként várja gyerekét, édesanyja, Éva segíti a szülővé válásban (Fotó: smagpictures.com)

Idén volt már néhány celebszülés. Ha kíváncsi vagy, kattints tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top