nlc.hu
Sztárok

Pálmai Anna a magánéletéről is mesélt a Sztárban Sztár kiesés után

Pálmai Anna: „A szerelmem mágnesként vonzza a gyerekeket, jó lenne már, ha lenne sajátunk!”

Pálmai Anna, bár távozott a Sztárban Sztár adásából, még sincs elkeseredve, mert rengeteg a munkája. A színésznő folyamatosan pörög, nincs megállás, de ez egy ilyen korszak az életében. Pedig már ő is vágyik az anyaságra, de még nem tudja, hogy alakul majd az élete. Magánéletéről, szerepeiről az nlc-nek mesélt.

Eléggé be vagy táblázva az utóbbi időben, filmforgatás, színház, szerepeltél a Sztárban Sztárban is. Hogyan néz ki egy napod, illetve heted?

Lélegzetvételnyi időm sincs, nagyon erőltetett menet ez az időszak. Nagyon be vagyok táblázva, de mivel a Sztárban Sztár nekem véget ért, most egy picit megkönnyebbültem, még ha nehéz is a szívemnek. Hihetetlen élmény volt, ráadásul csodálatos embereket ismertem meg a csapatban és a háttérben dolgozók között egyaránt. Nekik nagyon hálás vagyok! Egyébként úgy telik a napom, hogy hajnalban jön értem egy autó, indulok forgatni, egész nap dolgozom, aztán este előadás a színházban. Nem panaszkodom, nagy öröm egy ilyen nagyszabású filmben dolgozni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok hullafáradt.

Pálmai Anna (Fotó: TV2)

Pálmai Anna (Fotó: TV2)

Hogy érintett lelkileg az, hogy vasárnap neked kellett távoznod a TV2 műsorából?

Nekem sajnos a rohanás és az üveghangon pörgés nem termékeny táptalajom. Én ennél lassúbb, tötyörgősebb, bíbelődősebb lelki alkat vagyok. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet egy fenékkel ennyi lovat egyszerre megülni…..Van akinek megy, jól is áll neki, élvezi is, de én megszenvedtem, hogy folyamatosan valamelyik dolgom látta kárát ennek az agyrém tempónak. A kiesésemtől szomorú voltam és rosszkedvű, de annyi dolgom van, ami még időt és energiát igényel, hogy úgy éreztem, ennek így kellett lennie. Nem lehet ennyi mindent egyszerre csinálni. De hozzáteszem, egy pillanatra sem bántam meg, hogy belevágtam. Sőt, minden percét nagyon élveztem. Utólag egyébként sok minden megfordult a fejemben.Talán egy másik, Madonnára inkább jellemző dalt kellett volna választani, olyat, ami jobban megvan az emberek fejében. Illetve, hogy bár a képességeimből kiindulva nem kellett volna, hogy kifogjon rajtam ez a szám, sajnos a technikai gyakorlatlanságom miatt mégis megtörtént. Fülmonitorral dolgozni az énekes szakma része, ami nekik nem jelent nehézséget, ebben viszont én még tapasztalatlan vagyok. Sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy ne akadályozzon, hanem segítsen a produkcióban.

Pálmai Anna a Sztárban sztár adásában (Fotó: TV2)

Pálmai Anna a Sztárban sztár adásában (Fotó: TV2)

Kinek drukkolsz? Szerinted ki nyeri az idei évadot?

Csodás hangok vannak az idei csapatban, nem akarok tippelni, majd meglátjuk. Kiszámíthatatlan műsor ez különben. Olyan érzékeny dolog, hogy mitől lesz illúziókeltő egy átváltozás, vagy mitől működik egy produkció…

Hetek óta forgatjátok az El a kezekkel a Papámtól! című magyar filmet Dobó Kata rendezésében. Kit játszol benne?

Gonosz mostoha vagyok. Az a ténylegesen klasszikus gonosz mostoha. Csodálatos szerep, nagyon élvezem, hogy egy cselszövő, számító, undok dög lehetek, aki közben persze minden erejével leplezni próbálja valódi énjét a maga álkedves, negédes modorával, több-kevesebb sikerrel.

Pálmai Anna Dobó Kata új filmjében
Megnézem
Összes kép (4)

Milyen együtt játszani Csobot Adéllal? Úgy tudom, jó barátság alakult ki köztetek.

Adélt az első pillanattól kezdve imádom! Őt nem lehet nem szeretni! Csodálatosan énekel, varázslatos kis lénye van, és rengeteget nevetünk. Voltak nehéz pillanatok is már, mint minden munka folyamatban, ezekben pedig nagyon bölcsen adott tanácsot! Nagyon bírom őt!

Mindig is színésznő szerettél volna lenni?

Nem, sokáig a lovak voltak az első helyen, aztán a Vörösmarty Gimnázium drámatagozatán döntöttem úgy, hogy erre megyek tovább. Nagyon jól éreztem magam ebben a világban, és szerintem jól döntöttem, hogy nem hagytam fel vele. 2007-ben végeztem a Színház-és Filmművészeti Egyetemen Máté Gábor osztályában, azóta pedig a Katona József Színház társulatához szerződtem.

Szirtes Ági lányaként, és Szirtes Ádám unokájaként nehéz volt elindulni ebben a szakmában?

A színészi pálya mindenhogyan nehéz, főleg az elején. Változó, hogy kinek mivel nehezítik meg az életét, de mindenki cipel vélt vagy valós hülyeségeket… Nekem egy megelőlegezett bizalomnak kellett megfelelni, évekbe telt, mire megnyugodtam abban, aki vagyok.

Gondolom, anyukád és a nagypapád a példaképeid. Mi a legnagyobb álmod, amit szeretnél elérni, úgy, ahogyan ők?

Nagyapám mindig olyan ember volt, aki egyenesen és igazul törekedett élni. Tűzbe ment a barátaiért, senkit nem hagyott magára, akinek segítségre volt szüksége. Anyámnak sok ilyen története van, mikor az apja ment „menteni” valakit, mert ilyen ember volt. Jó volna olyan emberi minőségnek lenni, mint amilyen ő volt!

Milyen a kapcsolatod a családoddal?

Anyám nagyon jó barátom, ért engem, sokat röhögünk. Apámmal szintén, illetve van két csodás tesóm! Egy öcsém és egy húgom! Öcsém is dolgozik a Dobó Kata filmjében, mint storyboard rajzoló, elmondhatatlanul büszke vagyok rá. A családom a mindenem. Nem lennék nélkülük az, aki vagyok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mama♥️ #szirtesági #szeretlekmama #loveyamom #backtothebasics

Pálmai Anna (@palmaianna.most) által megosztott bejegyzés,

Ha magadat kellene jellemezned, akkor mik a jó, és mik a rossz tulajdonságaid?

Ez adott naptól függ. Ha kialvatlan vagyok, akkor türelmetlen, lusta és nyűgös leszek, nem tudom leplezni, ha valaki untat. A jó tulajdonságaim mindezek ellentéte, amik mind megcsillannak, ha aludtam 8-9 órát.

Most elég pörgős életet élsz, van időd arra, hogy például eljárj edzeni, vagy egyáltalán milyen mozgásformát szeretsz? Hogyan tartod magad formában?

Próbálok figyelni az étkezésre, edzeni most semmi időm sincs… Sajnos sokszor elbukom a cukormentes és szénhidrátmentes diétámat mostanában, mert az alváshiány enni kér. Méghozzá nem cézár salátát, hanem rántott sajtot sült krumplival. Szóval most az étkezésemre sem tudok odafigyelni, pedig szeretnék.

Ha most nincs egészséges táplálkozás, akkor főzni sem szoktál mostanában?

Most nem, de a koronavírus alatti karantén alatt nagyon megtáltosodtam főzésügyileg. Komolyabb ételeket is főztem, pedig eddig csak a rántottáig merészkedtem bátorsággal. Mostanra például csirkepaprikást is tudok csinálni, ami nálam nagyon nagy szó. Főzni szeretek, csak előkészülni, bevásárolni nem. És ne is beszéljünk a mosogatásról, azt végképp utálom.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#strechtime♥️ @georganicmethod #barathgeorgina

Pálmai Anna (@palmaianna.most) által megosztott bejegyzés,

Milyen jövőkép van előtted? Mikor szeretnél családot, gyerekeket?

Nem tervezek, majd lesz, ahogy lesz! Mindenesetre a szerelmem mágnesként vonzza a gyerekeket, imádnak vele lenni, neki hatalmas családja van, akikhez ha ellátogatunk, csüngenek rajta egyszerre tízen is. Ilyenkor nagyon elkezdem várni, hogy nekünk is legyen már valaki, akit lehet szagolgatni, ölelgetni, csókolgatni. Aki belőlünk van. De persze most az első a munka.

Van háziállatod? Kutya, cica, ilyesmi?

Sajnos nincs, egyelőre egy kis lakásban élünk, de ha lesz házunk, akkor lesz cica és kutya is, az biztos. Nagyon szeretem az állatokat.

Színházban hol láthatunk legközelebb?

A Katona József Színházban szeptemberben játsszuk A bajnok és a Poppea megkoronázása című darabot, mindenkit várunk szeretettel.

Ők is nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top