nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica kilakoltatása

Bíró Icát harmadszor is kilakoltatják

Bíró Icának nincs hová mennie, ha mostani lakásából is kiteszik.

Bíró Ica szeptember 17-ére megkapta az újabb kilakoltatási értesítőt. Ez lesz a harmadik alkalom, amikor az egykori sztármodellt minden motyójával, kutyáival, rendőrségi biztosítás mellett kitessékelik az otthonából – írja a Blikk.

Bíró Ica kilakoltatása

Bíró Icát ismét kilakoltatnák (Fotó: smagpix / Birton Szabolcs)

„Most tényleg az utcára kerülök. Senkit nem érdekelnek a végzések, fellebbezések, elutasítások és a könnyeim. Egy élet munkája után földönfutóvá akarnak tenni. Egy hetem van, és végleg ellehetetlenítenek, de nyilvánosságra hozok minden dokumentumot, mert ebben az ügyben hamisítás is volt, a nevemmel visszaélő mediátor és álügyvéd is közreműködött. Arra számítottak, hogy ebbe belehalok, de nem vagyok rá hajlandó!” – mondta Bíró Ica, aki szerint amúgy is óriási baki történt az ügyében. Ica egykori szépségstúdióját alkotó két szomszédos lakás helyrajzi számait összekeverte a végrehajtó, így tévedésből abból az ingatlanból tették ki a Metál Ladyt, ami papíron az övé maradt, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, amely azóta sem tudta birtokba venni.

Olvass még Bíró Icáról itt az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Szabolcs Birton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top