nlc.hu
Sztárok

Újraindul a Barátok közt forgatása

Újraindul a Barátok közt forgatása a koronavírus miatti leállás után

Szigorú óvintézkedések mellett újraindul a Barátok közt forgatása azután, hogy le kellett állniuk a sorozat gyártásával, mert koronavírusos lett egy közreműködő.
Barátok közt logo

Rövid leállást követően, a közreműködőkre kiterjedő koronavírusteszt és a Barátok közt épületének fertőtlenítése után mától újraindul a népszerű tévésorozat forgatása.

A Barátok közt forgatása azért szünetelt négy napon át, mert egy közreműködőről kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal. A pozitív teszt után a produkció azonnal reagált a helyzetre: minden szereplőre és stábtagra kiterjedő, kétlépcsős PCR-szűrést végeztek, a leállás ideje alatt senki nem léphetett a Barátok közt épületébe, ahol minden helyiséget fertőtlenítettek.

A tesztelések véget értek, a sorozat összes többi dolgozójának eredménye negatív lett, így a leállás után, a munkafolyamatok átszervezésével folytatódik a forgatás. Az egyetlen koronavírusos közreműködőnek enyhe tünetei vannak, otthonában tölti a kéthetes karantént, melynek végén két negatív PCR-teszttel állhat vissza a munkába.

Az RTL azt ígéri, a nemrégiben tízezredik epizódjához érkezett Barátok köztnél a jövőben is tartják a szigorú egészségügyi szabályokat a stábtagok védelmében. Folytatódnak a rendszeres szűrések, a Barátok közt épületének helyiségeit gyakran fertőtlenítik, az éppen forgató szereplők kivételével mindenkinek kötelező a szájmaszk és gumikesztyű viselése, illetve a rendszeres testhőmérséklet-mérés, az egy légtérben való korlátozott létszámú tartózkodás, valamint a megfelelő védőtávolság betartása.

Még több cikk a Barátok köztről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top