nlc.hu
Sztárok

Curtis új barátnője

Curtisnek már 2 hónapja új barátnője van – íme az első fotó az újdonsült párról!

A barátai előtt már nem rejtegeti új szerelmét Curtis.

Miközben a sajtó a rapper válásától hangos, Curtisnek titokban már új barátnője van Barnai Judit, a Győrben játszó, 26 éves válogatott kosárlabdázó személyében – írja a legfrissebb BEST magazin, amely exkluzív fotókat is közölt az újdonsült párról.

Curtis

Ismert sportolóval jött össze Curtis (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Mint a sztármagazin megtudta, a viszony már 2 hónapja tart. Curtis – amikor már külön élt a feleségétől – egy kis kikapcsolódásra utazott el a barátaival, akkor ismerkedett meg Barnai Judittal. A 31 éves rapper egyik közeli ismerőse szerint a házaspárnak ezek után nem sok esélye maradt a békülésre.

A jelenleg a Sztárban sztár műsorban szereplő Curtis egyébként a barátai előtt már nem rejtegeti új szerelmét. Magával vitte újpesti törzshelyére is, egy hete pedig egy nagyobb társasággal Győrben buliztak. A rapper barátai amúgy meglepődtek ezen a kapcsolaton. Eszükbe sem jutott volna, hogy a magas kosaraslány az esete lehet.

A kisgyermekes Curtis a külvilág előtt azonban nem vállalja fel az új viszonyt. Sokan nem is értik, miért kezdett bele azután, amit a felesége, Krisztina végigcsinált vele.

Exkluzív fotók Curtisről és új barátnőjéről a legfrissebb BEST magazinban!

Curtisnek már 2 hónapja új barátnője van - íme az első fotó az újdonsült párról!

Olvass még Curtisről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top