nlc.hu
Sztárok

Így készülnek a versenyzők a Nyerő Párosra

Zámbó Krisztián már várja, hogy Bruce Willisként küzdjön – így készülnek a versenyzők a Nyerő Párosra

Az előző évadokból sokat tanultak a sztárpárok, és most mindenkinek megvan amaga taktikája, hogyan készül a Nyerő Páros feladataira.

Szögezzük le, hogy tuti módszer nincs, mert nehéz megjósolni, milyen feladatok lesznek. Sebestyén Balázs annyit elárult, hogy idén a korábbinál nehezebb kihívásokkal kell szembenénie a Nyerő Páros versenyzőinek. Még a műsor előtt beszélgettek a párokkal, és abban mind egyetértenek, hogy elég egy apróság, és elcsúszhat bárki. 

Szalay Bence és Czanka Mercedesz a Nyerő Páros versenyzői (Fotó: Sajtóklub)

Szalay Bence és Czanka Mercedesz a Nyerő Páros versenyzői (Fotó: Sajtóklub)

A Viszkis sztárjaként megsimert Szalay Bence és Czanka Mercédesz például úgy érzi, bár csak két éve vannak együtt, nem érheti meglepetés őket a másikkal kapcsolatban, mert nagyon jól ismerik egymást. A nehézség szerintük abban áll, hogy a többi pár mennyire funkcionál jól ezekben a kihívásokban – ahogyan ezt a Fókusznak elmesélték. Mint kiderült, a csoportfeladatokat gyakorolják a legtöbbet, és az már biztos, hogy Bence remekül tudja irányítani a párját, fordítva vannak nehézségek. 

Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett a Nyerő Páros versenyzői

Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett a Nyerő Páros versenyzői (Fotó: Sajtóklub)

Czutor Zoli és húsz évvel fiatalabb felesége, Czutor-Kilián Zsanett mögött is rengeteg átbeszélgetett éjszaka áll, és ahogy Járai Máté és Járai Kíra is, ők is úgy érzik: talán éppen a hosszzú együtt tölött idő miatt lehetnek apróságok, amin elbukhatnak, például, hogy kinek melyik az elmúlt évekből a kedvenc pillanat, vagy a legleglegje, az nagyon szubjektív. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska a Nyerő Páros versenyzői
Megnézem
Összes kép (6)

Szalay Bencééknek nagy kérdés, mennyire sikerül beilleszkedniük, mert ők ugyan nyitottak, de sokszor megkapják a barátaiktól, hogy túl sok belőlük és a poénjaikból,de az előzetest elnézve Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska ebben jó partnerek lesznek a Nyerő Páros csapatában

Dér Heni és Bakos Gergő, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, Dallos Bogi és Puskás Peti , Dudás Miklós és Szigligeti Ivett párosa is úgy érzi, ők bizony jól összeillenek és remekül teljesítenek majd. 

Itt megnézheted, melyik versenyző hogyan készül a Nyerő Párosra: 

Nyerő Párosról korábban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top