nlc.hu
Sztárok

Horváth Grétáék a Love Bistro döntőjében

Love Bistro: Horváth Grétáék is bejutottak a döntőbe, örömében végigbukfencezte a stúdiót az influencer

Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid is biztosította helyét a Love Bistro döntőjében.

Véget ér a Love Bistro középdöntőjének második versenynapja; kiderült, melyik pár teljesített a legjobban a keddi versenynapon, ezzel bejutva – másodikként – a Love Bistro Döntőjébe. A műsorvezetők – Baracskay Angéla és Bernáth József – döntése nyomán az Ázsia Expressz 2. nyertesei, Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid bérelt magának biztos helyet a döntőben.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid a Love Bistroban

Horváth Grétáék álma valóra vált: bent vannak a Love Bistro döntőjében (Fotó: TV2)

Az csak egy dolog, hogy mind a két feladatban nagyon finom ételeket kóstoltunk tőletek, de azt is láttuk, hogy a főzést is élveztétek. Ráadásul még egy kis komiszkodásra is maradt időtök” – értékelte napi teljesítményüket Bernáth József.

A sokat fogyó Horváth Gréta bevallotta, hatalmas álmuk volt a döntőbe jutás. „Azért mondom ezt álomnak, mert amikor ennek az egésznek nekiálltunk, tudtuk, hogy Dávid a gyengébbik láncszem ebben a csapatban” – nyilatkozta az eredményhirdetés után a kisgyermekes inflencer, aki örömében végigbukfencezte a stúdiót (a videón 01:27-től). Férje bevallotta, ő csupán két napot adott maguknak a műsorban, de a másodikért imádkozott.

Olvass még a Love Bistróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top