nlc.hu
Sztárok

Curtis felesége az új barátnőről

Curtis felesége őszintén beszélt az új barátnőről: „Éreztem, hogy van valakije, de tagadta”

Curtis és felesége, Kriszti egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy külön folytatják.

Curtis és felesége, Kriszti egy évvel ezelőtt keltek egybe, ám a házasságuk hónapokkal ezelőtt megromlott. Azt mindketten hangsúlyozták, hogy jó maradt köztük a viszony, és továbbra is összeköti őket a kisfiuk, akit ez után is együtt nevelnek. Múlt héten címlapon hozta a BEST magazin, amint a rapper egy győri kosaras lánnyal hagyja el a lakását. Most Krisztike is megszólalt a Tények Pluszban, többek között erről is beszélt.

Kriszti azt mondja, Curtis tiszteli, mint a gyermeke anyját és egykori feleségét, és a mai napig posztol közös fotót, ami szerinte teljesen normális. „Minden nap jön a Doncsihoz, bár most sokat dolgozik a Sztárban sztárban. Napi szinten beszélünk, és tök normális hangvételűek a beszélgetéseink. De a gyerek miatt nem is lehetne más” – árulta el a TV2 kamerái előtt Kriszti, aki arról is beszélt, mit szólt, amikor meglátta férjét a címlapon az új barátnőjével.

curtis és barátnője judit

Curtis és kosaras barátnője (Fotó: BEST)

„Azért éreztem, hogy van neki valaki, mert napi szinten kapcsolatban voltunk. Telefon, videóbeszélgetés, minden… Az utóbbi időben ez megszakadt, nyilván. Éreztem, meg a nők nem hülyék és a megérzések nem csalnak. Én szóvá is tettem neki és mondtam folyamatosan, de tagadta. (…) Csalódott voltam, volt, amikor szomorú és nagyon éreztem a hiányát, volt amikor dühös voltam és meg tudtam volna ölni. Ennek ki kellett derülnie, és szembesülnöm vele, hogy van valakije. (…) Most tudtam azt mondani, hogy elengedem ezt az egészet” – mondta Curtis felesége, aki hozzátette, bár még nem szeretne új kapcsolatot, most már érzi, hogy talán a közeljövőben erre is van esély.

A rapper a Sztárban sztár vasárnapi adásában azt mondta, hogy nincs barátnője, és úgy fogalmazott, hogy most sokan beleférnek a szívébe. A Borsnak pedig azt nyilatkozta, hogy ha résen vannak a fotósok, akkor akár naponta új nővel fotózhatják le.

kriszti és curtis

Kriszti és Curtis (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top