nlc.hu
Sztárok

Kerényi Miklós Máté és fiatal párja a Vacsorakirályban

Először szerepel együtt tévéműsorban Kerényi Miklós Máté és 16 évvel fiatalabb párja, Kardffy Aisha

A Budapesti Operettszínház két művésze a Vacsorakirály című műsorban főzött együtt, pedig nem is páros feladat volt.

A csütörtök este adásba kerülő Vacsorakirályban Kerényi Miklós Máté volt a házigazda, ő látta vendégül Demcsák Zsuzsát, Nyári Diát, Kocsis Korinnát és Győrfi Pált.

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté több mint két éve él együtt a fiatal színésznővel, Kardffy Aishával (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

„Én azt gondolom, hogy Máté tökösebb annál, mint, hogy most valakit odahívjon és segítséget kérjen. Azt el tudom képzelni, hogy telefonos segítséget esetleg kér a párjától, de azt, hogy közvetlenül, fizikailag ott legyen valaki, azt nem” – vélekedett az előkészületekről még a vacsora előtt Nyári Dia. A Barátok közt egykori színésznőjének a tippje azonban nem jött be, Kiskerónak a háromfogásos vacsora elkészítésében végig segített a barátnője, a 16 évvel fiatalabb Kardffy Aisha, aki ily módon most először szerepelt párjával tévéműsorban.

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha

Kardffy Aishának úgy kellett beinvitálnia a konyhába Kerényi Miklós Mátét, mert a vendéglátó a főzés helyett leragadt a zongoránál (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Együtt készítették el a háromfogásos menüt a Vacsorakirályban - Forrás: LifeTV / Vacsorakirály - videó

Együtt készítették el a háromfogásos menüt a Vacsorakirályban (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Először a borsólevest főzték meg - Forrás: LifeTV / Vacsorakirály - videó

Először a borsólevest főzték meg (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Jó hangulatban zajlott a közös főzés - Forrás: LifeTV / Vacsorakirály - videó

Jó hangulatban zajlott a közös főzés (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha még a tésztát is együtt gyúrta az almás pitéhez - Forrás: LifeTV / Vacsorakirály - videó

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha még a tésztát is együtt gyúrta az almás pitéhez (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

A Dancs Annamaritól elvált Kerényi ki is használta az alkalmat, és bemutatta a nézőknek Aishát, sőt a kapcsolatukról is őszintén beszélt a kamerák előtt. „Itt vagyunk édesapám konyhájában, és itt van velem a szerelmem, a legfőbb segítőtársam, alapvetően mindenben, de a főzésben is, különösen a mai napon. Ő Kardffy Aisha, a szerelmem. Már több mint két éve állunk rendszeresen egymás mellett a konyhában, és látszik szerintem, ahogy mi együtt főzünk, ahogy mi együtt működünk, ez amiatt van, hogy egy olyan harmonikus kapcsolatban éljük az életünket, amitől nagyon boldogan tudunk együtt létezni, mind az életben is, mind a konyhában” – vallotta be a 37 éves színész, aki egyébként a következő vacsoramenüvel rukkolt elő a vendégeinek: borsóleves, csirkepörkölt galuskával és almás pite vaníliafagylalttal.

Olvass még Kerényi Miklós Mátéról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top