nlc.hu
Sztárok

Závodszky Noémiék örökbefogadása

51 évesen lett anya Závodszky Noémi

A színésznő örökbe fogadott egy kislányt a férjével.

Amikor Závodszky Noémi és 8 évvel fiatalabb párja végképp elszánták magukat, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát, jelentkezéskor a 163-as sorszámot kapták Fejér megyében. Öt hosszú év telt el, mire álmuk teljesülhetett, s nyílt örökbefogadással az immár 9 hetes Blanka szülei lettek – írja a legfrissebb Story magazin.

Závodszky Noémi

Závodszky Noémi Kate Keller szerepében Arthur Miller: Édes fiaim című darabjában a székesfehérvári Vörösmarty Színházban (Fotó: MTI / Földi Imre)

„Találkoztunk a vér szerinti anyával is, aki kifejezetten számunkra mondott le a gyerekéről, amiért nagyon hálás vagyok. Láttam rajta, mennyire megnyugtatja, hogy jó helyre került a kislánya” – vallotta be a székesfehérvári színésznő. Závodszky Noémi állítja, számára nem okozott gondot egyik pillanatról a másikra anyává válni, elvégre egész életében erre készült. „Régóta szerettem volna már gyereket, és egyre erősebb lett bennem az anyai ösztön. Már az első gyerekes napon sem volt bennem pánik, mintha világéletemben ezt csináltam, ezt csináltuk volna a férjemmel. (…) Bár Blankát nem én hoztam a világra, az első pillanattól olyan, mintha a vér szerinti gyerekem lenne” – mesélte.

A színésznő soha nem adta fel a reményt, hogy anya legyen. Semmilyen egészségügyi akadálya nem volt, hogy a házaspárnak gyermeke legyen, mégsem ezt hozta számukra az élet. „Választhattuk volna a lombikprogramot is, de úgy véltük, az nem a mi utunk, ezért döntöttünk az örökbefogadás mellett” – árulta el Závodszky Noémi.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még magyar sztárok örökbefogadásairól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top