nlc.hu
Sztárok

Várkonyi András családi tragédiái

Két év alatt 3 családtagját temette el Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija

A Barátok közt sztárja az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

Nehéz időszakon van túl, ha egyáltalán túl lehet az ember azon, ha meghal a 39 éves lánya, az öccse és most a 93 éves édesapja. Túl sok ez egyszerre. Várkonyi András a feleségével, a fiával és az unokájával próbálja túlélni a szinte túlélhetetlent – írja a legfrissebb BEST magazin.

Várkony András

Várkony Andrást tragédiák sora érte (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Apámban 90 felett is türelmetlen munkavágy volt. (…) Nem volt beteg. Időnként kihagyott az emlékezete, nem tudta, hol van, nem ismerte meg a családját, de egyébként minden rendben volt nála. Nem ért váratlanul a halála, mert azt láttam, lejárt az idő, belefáradt az életbe. Mégis borzalmas egy szülő elvesztése. Este lefeküdt aludni, és reggel nem ébredt fel” – mondta a 71 éves színész.

Két évvel ezelőtt, hosszú és súlyos betegség után hunyt el Várkonyi András lánya, Andrea. „Ebbe beleszakad az ember szíve. Az ölemben halt meg, ordítottam, sírtam. A feleségemmel mind a ketten belerokkantunk lelkileg. Minden héten megyünk hozzá a temetőbe, beszélgetünk Andreával” – vallotta be a Barátok közt színésze, akinek az öccse pedig idén februárban halt meg.

„Kórházba került, hasiverőér-tágulattal műtötték, majd pár nap múlva átküldték egy másik kórházba, hogy ott felerősödjön, majd visszaküldték, mert a seb nem gyógyult, vírusfertőzést kapott. Másnap hívták a feleségét, menjen be a kórházba, hogy el tudjon tőle búcsúzni. Rémálom és hihetetlen, ami történt” – nyilatkozta megtörten Várkonyi András.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Várkonyi Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top