nlc.hu
Sztárok

Bakos Gergő: a Konyhafőnőktől Dér Heniig

Bakos Gergő: a srác, aki elrabolta Dér Heni szívét

Bakos Gergő úgy vette le a lábáról Dér Henit, hogy ő még nem is tudott róla.

Dér Heni és Bakos Gergő kapcsolata igazán kiegyensúlyozott. Hogy mennyire nagy náluk az összhang, azt hamarosan be is bizonyíthatják, hiszen őket is láthatjuk az RTL Klubbon futó Nyerő Páros legújabb évadában.

„Felkészültünk a Bond-lánnyal… Bármi jöhet, állunk elébe…” – jelentette be a hírt közösségi oldalán Bakos Gergő. 

Bakos Gergő, aki egyébként designer asztalos, a Konyhafőnök 2019-es szériájában tűnt fel. A műsor segítségével nemcsak főzőtudásán csiszolhatott, hanem szerelemre is talált.

Dér Heni és Bakos Gergő kapcsolata

Dér Henit és Bakos Gergőt hamarosan láthatjuk a Nyerő Párosban is (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

„Nagyon sok szép emlékem van 2019 -ről, de számomra a legnagyobb élményt egy olyan verseny hozta, amin álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha elindulok! 😅
Nagyon sokat tanultam, nagyon sok tapasztalatot szereztem, és olyan élményekkel, emberekkel, emlékekkel lettem gazdagabb, amit soha nem felejtek!” – írta a Konyhafőnökről Bakos Gergő.

„Tavaly, egy forró nyári napon épp otthon tettem-vettem, amikor megláttam Gerit egy főzőműsorban. Furcsa érzés kerített hatalmába. Másnap már direkt odakapcsoltam a tévét, és vártam, hogy kiírják a nevét, hogy ráírhassak a közösségi oldalán. Ezerből egy pasi mer rám írni, úgyhogy szégyen-nem szégyen, megadtam a kezdő löketet, és egy sablondumával gratuláltam neki az eredményeiért. De nem bántam, mert öt perc múlva már jött is a válasz. Már az első találkozásnál éreztem, hogy ez komoly lesz, és nem csaltak a női megérzéseim. A második randitól gyakorlatilag együtt is élünk Gerivel” – árulta el korábban kapcsolatukról Dér Heni, aki azt sem bánná, ha érkezne a baba.

Meg kell hagyni, elég jól mutatnak együtt:

Olvass még többet Bakos Gergőről és Dér Heniről az nlc.-n:

(Nyitókép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top