nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző ismét bíróság előtt

Gáspár Bea összeomlott: férjére letöltendő börtönt kért az ügyészség

Gáspár Bea teljesen kétségbeesett, hogy férje, Győző börtönbe kerül.

Vádlottként állt a bíróság elé pénteken Gáspár Győző költségvetési csalás miatt, aki akár több év börtönt is kaphat – írja a Blikk.

„Az egyik ügyben pénzbüntetést, a másikban börtönbüntetést kért rám az ügyész. A két ügyet egyesítette a bíróság, és majd ők döntenek arról, mi lesz az ítélet. Holott én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk… Majdnem 60 millió forintot befizettem már, pedig nem loptam el azt a pénzt korábban. Mégis, azt akartam, hogy vége legyen ennek az egésznek, azért utaltuk át az összeget”  – mondta Gáspár Győző.

Gáspár Győző bírósági pere

Gáspár Bea nagyon aggódik férjéért (Fotó: Gáspár Bea/Instagram)

„Nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék. Ő a férjem, és tudom, hogy nem követett el semmi rosszat. Nem tudom, mennyi megpróbáltatás vár még ránk, de az biztos, hogy mi családként összetartunk, és a végsőkig küzdünk az igazunkért” – nyilatkozta Gáspár Bea.

Olvass még a Gáspár családól az nlc.-n:

(Nyitó kép: Gáspár Bea/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top