nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő az Álarcos énekesben

Álarcos énekes: Eszenyi Enikőt rejtette a Tigris maszk

Az Álarcos énekes 3. adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be. A Nyomozók végül a Tigrist leplezték le.

Az Álarcos énekes 2. évadának 3. showműsorában – amelyben a nyomozói székbe az előző évad 2. helyezettje, a Robot, azaz Nagy Ervin ült be Nyomozóként a koronavírusos Gáspár Laci helyett – elsőként a Banán csapott össze a Tigrissel, majd egy hármaspárbajon vett részt a Maki, a Dinó és a Baba, végül az Elefánt és a Béka lépett színpadra.

Eszenyi Enikő

Ezúttal a Tigris lepleződött le az Álarcos énekesben – Fotó: RTL Klub

Három adást követően a Tigrissel kapcsolatban mindannyian teljes homályban tippeltek, még a híresség nemében sem voltak biztosak, bár a végső tippelésnél abban, hogy nőnemű, egyetértettek. Sebestyén Balázs szerint Trokán Nóra, a többiek szerint Ónodi Eszter volt a maszk mögött. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján, a leleplezést követően kiderült, hogy a Tigris a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, a Vígszínház korábbi igazgatóját, Eszenyi Enikőt rejtette.

Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő volt a maszk alatt – Fotó: RTL Klub

Eszenyi Enikő az Álarcos énekesben

Az Álarcos énekes Nyomozóinak a tippje most sem jött be – Fotó: RTL Klub

Leleplezve! Eszenyi Enikő volt a Tigris álarc alatt:

A 4. adásban újra egy vendégnyomozó foglalja el ideiglenesen Gáspár Laci helyét, aki nem más, mint az X-Faktor mentora, a Nyerő Párosban is szereplő Puskás Peti.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top