nlc.hu
Sztárok

Gyuricza Dóra átalakulása

Ennyit változott a Konyhafőnök óta Rácz Jenő párja, Gyuricza Dóra

Gyuricza Dórának nemcsak országos ismertséget hozott a Konyhafőnök, hanem szerelmet is, Rácz Jenő személyében.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő a Konyhafőnök tavalyi évadában találtak egymásra. Kapcsolatuk pedig annyira jól működik, hogy már össze is költöztek.

Gyuricza Dóra ennyit változott a Konyhafőnök óta

Gyuricza Dóra csak úgy ragyog Rácz Jenő mellett (Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

De mekkora az összhang a páros között? Abba nemsokára mi is beleláthatunk, hiszen a Nyerő Páros legújabb évadában ők is megmérettetik magukat.

Dóra az adás óta fogyókúrába kezdett, az eredmény pedig magáért beszél, fantasztikus formában van. Mi a titka? Egy kis odafigyelés és sport, de erről ő maga is írt közösségi oldalán. 

„Karanténforma VS mai forma👆Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem csak az motivál, ha látom magamon a változást🙉 csak tegnap kezdtem a közös munkát egy személyi edzővel, de alig várom, hogy látványos eredményt érjek el!” – írta Dóra fotójához.

Dóri igazi darázsderekat villantott:

Rácz Jenő szerelme a Konyhafőnök adása alatt:

„Nem erőlködünk, nem harcolunk, nincsenek tabutémák sem közöttünk. Dóriban azt találtam meg, amit korábban másban nem: a közelséget. Még soha nem voltam senkihez annyira őszintén közel, mint hozzá. Tudom, négy hónapja vagyunk együtt, de az ember érzi ezt ennyi idő után is. Az is érezhető, hogy erre a kapcsolatra lehet-e építeni, vagy csak sodródunk. (…) Én Dóri mellett a boldogságba fektettem be, és milyen jól tettem. Ez a szerelem” – nyilatkozta korábban a szerelmükről Rácz Jenő.

Olvass még több cikket Rácz Jenőről és Gyuricza Dóriról az nlc.-n:

(Nyitókép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top