nlc.hu
Sztárok

Pély Barna koronavírusos

Frissítve! – Drámai fordulat a ma esti Sztárban sztár-ban, nem állhat színpadra Pély Barna

Nagyon rossz hírt kapott az énekes.

Pozitív lett Pély Barna koronavírus-tesztje. Ezt az énekes a közösségi oldalán tudatta a követőivel – szúrta ki a Blikk.

Pély Barna

Pély Barna is megfertőződött (Fotó: TV2)

Elmondása szerint volt egy kis hőemelkedése, emiatt végeztette el a koronavírustesztet, amelynek eredményéről sajnos rossz híreket kapott. A koronavírusos énekesnek ezért ki kell hagynia a ma esti – megújult zsűrivel felálló – Sztárban sztár című műsort

Éjszaka volt egy kis hőemelkedésem, úgyhogy reggel csináltattam egy koronavírustesztet, és sajnos pozitív lett. Úgyhogy ma este nem tudok részt venni a Sztárban sztár adásában” – mondta el Pély Barna, akit legutóbb a nézők mentettek meg a kieséstől.

Kérdés, vajon mikor tud újra csatlakozni Pély Barna a többi versenyzőhöz, és a távolléte miatt – ami akár több hétig is elhúzódhat 0 milyen szabálymódosításokkal tudják megoldani, hogy továbbra is versenyben lehessen, hiszen hétről hétre egy-egy énekestől búcsúzni kell a show-ban.

UPDATE (16:36):

Az előző adásban kiesett Horváth Boldi a ugrik be a ma esti Sztárban sztár-ba a koronavírusos Pély Barna helyett – értesült az Indirekt. A Kelemen Kabátban frontemberének a Szikora Robit utánzó produkciója győzte meg a műsorkészítőket arról, hogy őt hívják vissza a show-ba.

Végigsöpört a koronavírus a celebek között is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top