nlc.hu
Sztárok

Róka Adrienn a gyerekkori verésről

Róka Adrienn a gyerekkori verésről mesélt egy tévéműsorban

Kabát Peti párja szerint nem volt rá jó hatással a gyerekkori fenyítés.

A LifeTV hétfőn adásba kerülő Bréking! című műsorában a műsorvezetők – Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián – a vendégeikkel – Gáspár Beával, Róka Adriennel és Sass Danival – többek között azt a témát vesézik ki, hogy mennyire megengedett a testi fenyítés a gyereknevelésben.

Róka Adri

Róka Adriban mély nyomokat hagytak lelkileg a gyerekkori verések (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

A fenékplasztikán átesett Róka Adrienn elmondta, nem volt ritka náluk a pofon. Úgy véli, nem volt rá jó hatással a testi fenyítés, ami mély nyomokat hagyott benne. A mai napig összerándulna, ha valaki felemeli a kezét.

Róka Adri

Róka Adri szerint édesapja ma már megbánta a pofonokat (Forrás: Bréking! – videó)

„Mi kaptunk (ő és a testvére – szerk.), amikor picik voltunk, én nagyon rossz voltam. De szerintem abszolút nem volt jó hatással ránk, legalábbis rám semmiképpen sem, mert például ha egy gyerek felé felemeled a kezedet, és elhúzza magát, az a mai napig megvan. Ha valaki kezet emel rám, a mai napig elhúznám magam. Nagyon rossz volt lelkileg, nem kellett volna. Nem hiszem, hogy lenne olyan indok, amiért meg kéne verni egy gyereket – vallja Kabát Peti kedvese, aki azt is elárulta, hogy apjától többször is kapott pofont gyerekkorában. – Szerintem megbánta már utána, mikor már nagyobbak lettünk. (…) Nyilván azért volt erre szükség, mert kezelhetetlenek voltunk, és nagyon nehéz volt velünk, de azért csak megmarad az emberben negatív emlékként” – tette hozzá.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa szerint nem szabad Róka Adrinak magát hibáztatnia a gyerekkori verésekért (Forrás: Bréking! – videó)

Demcsák Zsuzsa ezen a megjegyzésen azonban nagyon kiakadt. „Ezt a retorikát el kéne felejteni, hogy ’kezelhetetlen voltam’, ’megérdemeltem’, tehát felmented őt és magadat hibáztatod. Ez a legrosszabb taktika, amit tehetsz. Ez az édesapád hibája volt, az ő gyengesége” – jelentette ki a műsorvezető.

Olvass még Róka Adriennről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top