nlc.hu
Sztárok

Varga Feri fogyása

18 kilót fogyott Varga Feri

Varga Ferinél két éve diagnosztizáltak vércukorszint-problémát, ezért életmódot váltott.

Ijesztő diagnózist közöltek Varga Ferivel az orvosok két éve. „Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem” – mondta az Édesítőben az énekes, aki először nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információ-áradatban.

Varga Feri rengeteget fogyott (Fotó: Édesítő)

Varga Feri rengeteget fogyott (Fotó: Édesítő)

Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam, és amiből csak lehetett, szénhidrátcsökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel” – árulta el az énekes, akinek életmódváltása a kilók elhagyásával is társul.

Jó ízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport, jól esne, így ezen dolgoznom kell még” – vallotta be az énekes Tuka Nikinek, az Édesítő műsorvezetőjének. 

Még több Varga Feriről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top