Sztárok

Zámbó Krisztián rúdtánccal csábította el párját, Zsuzsikát

Megismerkedésükről sztorizott a Nyerő Páros szerelmespárja.

Zámbó Krisztián és 11 évvel fiatalabb kedvese, Takács Zsuzsika már 9 éve vannak együtt. A hétfőn induló Nyerő Páros 4. évadában szereplő szerelmespár – aki már az esküvőre és a családalapításra készül – elárulta a kamerák előtt, hogyan jöttek össze.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika

Nem semmi ahogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika összejött! – Fotó: RTL Klub

Az interneten ismerkedtünk meg. Találkoztunk, majd elmentem a Krisztián egyik fellépésére, ahol totál K.O.-ra vágta magát és pörgött a rúdon. Én az édesanyámmal voltam” – mesélte el a 40 éves énekes kedvese. „Tényleg így volt” – fűzte hozzá nevetve Zámbó Jimmy fia, aki a nézőknek azt is bevallotta, hogy párjának mi az a tulajdonsága, ami kiakasztja.

Elviselhetetlenül vezérnek képzeli magát, de el is éri, hogy főnök legyen. Van olyan szituáció, amikor simán elér nálam bármit” – mondta el az új zenei stílussal előrukkoló Zámbó Krisztián hozzáfűzve egy pozitívumot is Zsuzsikáról: „Elképesztően szexi csaj, 9 éve ugyanolyan szexi, és egyre szexibb. Ezt nem is értem”.

Olvass még a Nyerő Páros további szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top