nlc.hu
Sztárok

A Barátok közt forgatása

Folytatódik a Barátok közt forgatása

Folytatódik a Barátok közt forgatása. A produkció az aktuális vírushelyzet szerint szervezi át a munkarendjét.

Rövid időn belül másodszor kellett leállítani az RTL Klub rangidős napi drámai sorozatát, mert egy újabb közreműködő COVID-fertőzött lett. A produkció azonnal megtette a szükséges óvintézkedéseket, és miután mindenki negatív teszttel rendelkezett, szeptember 23-án ismét elindult a forgatás.

Mintegy két hete derült ki, hogy a Barátok közt egyik közreműködője COVID-fertőzött. A forgatás leállítása, a dolgozók szűrése, a helyiségek fertőtlenítése, valamint a negatív teszteredmények után ismét elindultak a munkafolyamatok, ám egy másik közreműködő néhány nappal később rossz közérzetre panaszkodott, majd kiderült: ő is koronavírusos.

A sorozat forgatása ezúttal egy hétig szünetelt, ez idő alatt a stábtagok és szereplők újabb PCR-szűrésen vettek részt, valamint fertőtlenítették a stúdiót és a hozzá tartozó helyiségeket. A COVID-tesztek nem mutatták ki a vírust, így folytatódnak a Barátok közt munkálatai. A sorozat első koronavírus-érintett dolgozója felépült a betegségből, jó a közérzete, két negatív PCR-teszttel rendelkezik, ezért munkába állhat. A másik COVID-fertőzött közreműködő állapota kielégítő.

A produkció gyártója felkészült arra, hogy a jelenlegi, kiszámíthatatlan járványhelyzetben további leállásokra lehet számítani, ezért átszervezi munkafolyamatokat, ehhez igazítja a munkarendet. Emellett továbbra is mindent megtesz a produkció összes dolgozójának egészségéért, és a jövőben is tartja a szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat, valamint a rendszeres szűréseket.

Barátok közt logo

Újraindul a Barátok közt forgatása a koronavírus miatti leállás után

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top