nlc.hu
Sztárok

Marsi és Palik megismerkedése

Palik László elmesélte, hogy ismerte meg Marsi Anikót – ennek már másfél évtizede

Marsi Anikó és Palik László hamarosan 15 éves évfordulót ünnepel.

Október 22-én ünnepli 15. házassági évfordulóját Marsi Anikó és Palik László. A bő másfél évtized alatt sok minden történt velük, de most újra mindketten a médiában dolgoznak. Az évforduló apropóján az Exatlon Hungary műsorvezetője elmesélte, hogyan ismerkedtek meg annak idején. Az Ország KRESZ-TESZTJE című műsorban vendégeskedett unott arccal, ahol Anikó volt a műsorvezető – írja a Blikk Nők.

Elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, a finom riposzt, egymás osztása az élő műsorban is folytatódott… Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, így azt mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője – mint a legjobb házasságközvetítő – közénk ugrott, majd annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyott minket… Ennek több mint másfél évtizede” – mesélte a lapnak Palik László.

palik lászló

Palik László (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top