nlc.hu
Sztárok

Dér Heni és Bakos Gergő családalapítása

Dér Heni: „Hiszünk benne, hogy jönni fog a következő baba”

Dér Heniék elveszítettek egy babát, de bíznak benne, hogy hamarosan szülők lehetnek.

Dér Heni és Bakos Gergely a Nyerő Páros keddi adásában meséltek arról, hogy elveszítettek a kisbabájukat. Mint kiderült, a kicsi méhen kívül fejlődött, így nem volt más választásuk. Az énekesnőt nagyon megviselte a gyerek elvesztése, erről először a műsorban beszélt, most pedig részletesen elmondta a Story magazinnak, mi történt akkor és azóta velük. 

„Alig győztük kivárni a vizsgálatot, hogy ott megkapjuk a kisbabánk első kis fotócskáját, de azt mondta az orvos, hogy nem látja a magzatot. Nyugodt és kiegyensúlyozott voltam, nem is igazán értettem, miről beszél. Kértem, hogy keresse tovább, mert biztos, hogy ott van, csak még nagyon picike, hat-hét hetes. De akárhogy is nézte a hasi ultrahangot, nem látta őt, így kénytelen volt megnézni hüvelyi ultrahangon is. Már kezdtem aggódni, amikor megtalálta az embriót. Beágyazódva, beszorulva a jobb oldali petevezetékembe. Bár már tudtam a választ, ösztönből kérdeztem: meg tudja menteni? Ki tudjuk szedni onnan? Le tudjuk húzni a helyére? De közölte, hogy felejtsem el. (…) Az egyik pillanatban még Gergő várja a gyerekünk fotóját a folyosón, a következő pillanatban meg kimegyek, némán közlöm a recepción, hogy másnap jövök vissza műtétre, és nyomják a kezembe a beutalót. Szavak nélkül ültünk a kocsiban hazáig. Még sírni sem tudtunk, mert arra, ami történt, nem voltunk felkészülve” – emlékezett vissza Dér Heni, de csak ezután jött a legrosszabb rész. 

„Bent álltam a kádban, amikor hirtelen rossz érzés fogott el. Begörcsölt a hasam. Mire végigfutott bennem ez a felismerés, és szólni tudtam volna Gergőnek, összeestem. Arra ért a fürdőszobába, hogy elájultam, ott fekszem a kádban a zubogó víz alatt hulla fehéren. Halvány képfoszlányokban annyira emlékszem, hogy szólongat, kétségbe- esetten pofozgat, hogy ébredjek fel, de hiába próbáltam, nem tudtam válaszolni. A következő kép az, hogy rémülten rohan felém a telefonommal, hogy valahogy az arcom elé tartsa, ezzel feloldva az arcfelismerő rendszerrel lezárt képernyőt. Így sikerült kikeresnie benne az orvosom telefonszámát” – mesélte az énekesnő, akinek ekkor már nemcsak a babája, de a saját élete is veszélybe került.

Story magazin címlap

Story magazin

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top