nlc.hu
Sztárok

Lovas Rozi szülés után először jelent meg nyilvános eseményen

Lovas Rozi tündökölt a gálán, a szülés óta először jelent meg nyilvános eseményen

Ritkán jelenik meg Lovas Rozi rendezvényeken, ezúttal a férjével érkezett a gálára.

A Glamour Women of the Year (WOTY) gála jelöltjei között volt Lovas Rozi, aki a férjével együtt érkezett a rendezvényre. Eredetileg tavasz végén tartották volna a díjátadót, de a járvány közbeszólt, és a tegnapi rendezvényen is szigorú intézkedéseket vezettek be. Kötelező volt a maszk viselése, de a színésznőt így is egyből fel lehetett ismerni. 

Lovas Rozi és férje, Horváth János jókedvűen érkeztek a gálára: 

Lovas Rozi és a férje a WOTY gálán

Lovas Rozi és a férje a WOTY-gálán

A mi kis falunk Erikájaként szerette meg az ország, de már a karrierje kezdetétől több szakmai elismerést is kapott. Választották már legígéretesebb pályakezdőnek a színházi kritikusok, többször kapta a legjobb harminc év alatti színésznő elismerést, majd 2014-ben Junior Príma-díjat ítéltek neki, 2019-ben a Radnóti Miklós Színház közönségdíját kapta, két éve pedig a Televíziós Újságírók Díjátadóján Erika megformálásáért kapott díjat. 

Bár tegnap este nem őt, hanem Trokán Nórát választották az Év színésznőjének, Rozi végig jól érezte magát az eseményen. Ez volt az első olyan nyilvános összejövetel, ahol a színésznő megjelent, mióta megszületett a kisfia

Lovas Rozi és férje, Horváth János a WOTY gálán

Ritka pillanat: Lovas Rozi és férje, Horváth János a WOTY-gálán

A maszk miatt néha nehéz volt megmondani, ki mennyire vidám, de a színésznőn és a férjén is látszott, hogy jól érezték magukat, igaz, nem maradtak túl sokáig. 

Lovas Rozi ragyogóan nézett ki ebben a ruhában a hozzá illő maszkkal:  

Lovas Rozi tündökölt a gálán, a szülés óta először jelent meg nyilvános eseményen

A gálán más is történt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top