nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám Tóth Andiról

Szabó Ádámnak már nincs miről beszélnie Tóth Andival

A Sztárban sztár fellépője lezártnak tekinti kapcsolatát egykori szerelmével.
tóth andi szabó ádám

„Igazából nincs miről beszélnünk Andival, de egy szakításkor szerintem ez normális. Nincs mit mondanunk egymásnak” – idézi a Blikk Szabó Ádámot, aki egyáltalán nem gondolja magát ellenséges típusnak, a Sztárban sztár csapatából – Andin kívül – mindenkivel jól kijön.

„Andival a Sztárban alatt sem szoktunk kommunikálni, legfeljebb lefutjuk a kötelező köröket, és a produkció után gratulálunk egymásnak” – mondja Ádám, aki mivel lezártnak tekinti kapcsolatát egykori szerelmével, továbbra sem árult el pontos részleteket a szakításuk okairól. Ellentétben Tóth Andival, aki elárulta; nem tartja jó embernek Szabó Ádámot. 

„Gyakorlatilag nincs olyan versenyző, akivel ne beszélgetnék, a fiúkkal pedig még segíteni is szoktuk egymást. Azt gondolom, hogy nagyon jó kis csapat jött itt össze, és egyáltalán nincs közöttünk rivalizálás. Inkább támogatjuk egymást, és mindig őszintén elmondjuk a véleményünket az adott produkcióról” – mesélte a Sztárban sztár versenyzője, akinek ezen a héten meggyűlt a baja a szövegtanulással.  

Olvass még többet a Sztárban sztárról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top