nlc.hu
Sztárok

Love Bistro: Horváth Grétáék az ezüstérmesek

Nem főzhet többet Horváth Gréta férje

Hiába főzött a párjával együtt a Love Bistro-ban Horváth Gréta, nem szeretne többet vele együtt lenni a konyhában. Meg is indokolta, hogy miért nem.

Mint arról beszámoltunk, Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István nyerték meg a Love Bistrót. Ám az ezüstérmes versenyzők – Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid – sem csüggednek, hatalmas sikernek könyvelik el az eredményüket. Az Ázsia Expressz 2. győztes párja derekasan küzdötte fel magát egészen a Love Bistro döntőjéig, ráadásul felülmúlták a saját maguk elé támasztott elvárásaikat is. A zsűri szerint ők voltak a legőszintébb és a legszórakoztatóbb páros a verseny alatt.

Horváth Gréta és férje

Horváth Gréta továbbra is ragaszkodik, hogy egyedül főzzön otthon (Fotó: TV2)

„Mi egyáltalán nem vagyunk szomorúak. (…) Amikor elindultunk ezen a versenyen, két célkitűzésünk volt: az első az, hogy ne az első napon essünk ki, és hogyha ezen túllendülünk, akkor viszont benne legyünk a Top2-ben” – vallotta be a Tények Pluszban Horváth Gréta, akinek a közös munka feladta a leckét. Eleinte úgy érezte, hogy párja, Meggyes Dávid inkább hátráltatja a versenyben.

A nagyon sokat fogyó, kisgyermekes influencer elárulta, hogy miért nem engedi be a férjét otthon a konyhába. „Beszéltünk arról, hogy ha vége lesz a versenynek, akkor beengedem-e a konyhámba, és úgy döntöttem, hogy nem. Mindenkinek jobb ez így. Őszinte leszek: én szeretek egyedül főzni. Akkor én uralom a terepet; én tudom, hogy mit kell elkészíteni. Nem szeretném, ha ezt az ősi, női feladatot bárki is elvegye tőlem. Szeretek jóízűen főzni, jó ételeket az asztalra tenni” – jelentette ki a stúdiót örömében végigbukfencező Horváth Gréta, aki szerint a párjának egy dolga lesz: megenni az ételeket és elmosogatni.

Olvass még a Love Bistróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top