nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Molnár Tamás kiesett

Sztárban sztár: Molnár Tamás kiesett, a koronavíruson átesett Pély Barna visszatér a jövő héten

Tóth Andi nyerte a show újabb adását, Molnár Tamás számára azonban véget ért a Sztárban sztár-ban való szereplés.

A megújult zsűrivel felálló Sztárban sztár 7. évadának 5. élő adásában Molnár Tamás kapta a legkevesebb szavazatot, így az „ország házibulijának” következő fordulójában már nem állhat színpadra.

Molnár Tamás

Molnár Tamás számára ért véget a Sztárban sztár – Fotó: TV2

A vasárnap esti élő show-ban a kemény hónapokon túllévő Molnár Tamás Jason Derulo Swallala című slágerének fülledt hangulatú világát megidézve csapott óriási bulit a színpadon. A zsűri szerint kifejezetten jól állt ez a stílus az énekesnek, bár – mint megjegyezték – a táncon még csiszolhatott volna. Molnár Tamást amúgy több, mint 5 óra alatt változtatták át Jason Derulová. Az énekes elárulta, hogy Derulo lelkisége nagyon messze áll tőle; a sminkeseknek és stylistoknak hála, hogy amikor tükörbe nézett, sikerült átszellemülnie.

A pontállások alapján Vastag Csaba és Molnár Tamás között dőlt el, hogy ki küzdhet tovább a “legsokoldalúbb előadó” címért. A nézői szavazatok Vastag Csabát juttatták tovább, így Cinthya Dictator 32 éves párja számára ért véget a Sztárban sztár.

Molnár Tamás a kiesés után bevallotta, hiányozni fognak a társai, akiket nagyon megkedvelt. Elmondása szerint”irgalmatlan jó brigád gyűlt össze”. Elárulta azt is, hogy szürreális utazásként élte meg az elmúlt 5 hetet, és a Sztárban sztár minden percét élvezte.

Nézd meg Molnár Tamás Sztárban sztár-produkcióját!

A show-műsor 5. adását ezúttal Tóth Andi nyerte meg.

A Sztárban sztár jövő heti adásába már visszatérhet Pély Barna, aki – az otthonából bejelentkezve – az élő adásban jelentette be, hogy immár negatív a koronavírus-tesztje.

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top