nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa az első házasságáról

„Terhes voltam, Peti” – Demcsák Zsuzsa meghökkentő dolgokat árult el Hajdú Péternek az első házasságáról

Demcsák Zsuzsa kendőzetlenül őszinte volt Hajdú Péter műsorában.

Demcsák Zsuzsa nehezen, több év után tudott kilépni az első házasságából, amiről már alig beszél. Az Ázsia Expressz alatt többször megnyílt ezzel kapcsolatban, a családon belüli erőszakról is szót ejtett, most pedig ismét elárult egy-két titkot. Az Összezárva Hajdú Péterrel vendége volt, ahol többek között az első férjéről is beszélt – a házigazda szájtátva hallgatta a műsorvezető beszámolóját.

Én először tapasztalom meg, hogy milyen valakivel ennyit beszélgetni, meg ennyire ismerni a másikat. Tényleg, először életemben” – állítja Krishannal való kapcsolatáról Demcsák Zsuzsa, aki arra is hamar rátért, hogy első házasságában mi jelentette először a problémát. 

„Én próbáltam elmondani, de nem volt rá fogadókészség – válaszolta a Bréking háziasszonya Hajdú Péter kérdésére, miszerint nem beszélgetett-e az első férjével. – Akkor tanultam meg erősen bezárkózni. (…) Udvarolt? Peti, úgy kérte meg a kezem, amikor elhatároztuk, hogy összeházasodunk, hogy most már azért ideje lenne. Mondtam neki, hogy valami lánykérés, vagy valami? Kérdezd már meg, csak úgy játszásiból.” 

„De ő volt az egyetlen férfi a környéken, vagy miért mondtál igent neki?” – érkezett a kérdés a házigazdától. 

„Terhes voltam, Peti” – válaszolta Demcsák Zsuzsa, aki ma már teljesen másképp gondolkozik a gyerekvállalásról, mint annak idején. – Nagyon akartam, hogy ez családként működjön. Elkövettem azt a hibát, mint amit a nők többsége, hogy hát csak meg kell fejteni, meg majd megváltozik… Hát hány ilyen van… (…) Én ezt nagyon foggal-körömmel akartam, majdnem belehaltam.”

demcsák zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: LifeTV)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top