nlc.hu
Sztárok

Folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása

Negatív koronavírustesztek után folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása

Több mint három hetes leállást követően mától folytatódik A Konyhafőnök VIP forgatása.

Szeptember elején egy pozitív COVID-teszt miatt határozatlan időre leállt A Konyhafőnök VIP forgatása. Az RTL Klub örömmel közölte, hogy miután mindenki negatívat tesztelt, a mai nappal folytatódik a műsor forgatása, erről egy közleményben tájékoztatták a sajtót. 

Az RTL Klub közleménye:

Egy közreműködő megfertőződése és a további fertőzésveszély elkerülése érdekében több mint három  héten át szünetelt A Konyhafőnök VIP forgatása. A produkció gyártója minden versenyzőre és stábtagra kiterjedő PCR-szűrést végeztetett. Negatív eredmények születtek, így a forgatás folytatása lehetségessé vált és a mai napon megkezdődik.

A produkció a jövőben is betartja a gyártó által előírt szigorú egészségügyi biztonsági szabályokat a közreműködők védelmében, amelyek közül a legfontosabbak; a rendszeres testhőmérséklet-mérés, állandó fertőtlenítés a stúdióban, higiéniai szabályok betartatása, a megfelelő izolációs távolság betartása, óránkénti kötelező kézfertőtlenítés, valamint az éppen forgató versenyzők kivételével mindenki számára a helyesen felhelyezett szájmaszk kötelező viselése.

A vírus terjedésével, az elmúlt hetekben egyértelművé vált, hogy a következő hónapokban is számolnunk  kell az egyes produkciók leállásával és újraindulásával. Az eddigieknek megfelelően fogjuk kezelni ezeket a helyzeteket, de mivel az aktuális egészségügyi helyzet és az arra való reagálás mostanra már a mindennapi életünk része, így a továbbiakban nem tájékoztatjuk minden egyes esetről a nyilvánosságot.

A Konyhafőnök VIP felvételét leállították

A Konyhafőnök VIP felvételét leállították szeptember elején

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top