nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Czutor Zoliék estek ki

Nyerő Páros: Czutor Zoliék estek ki másodikként, a zenész felesége alaposan beolvasott Dér Heninek

A Czutor házaspár hagyta el másodikként a Nyerő Páros villáját.

A Nyerő Páros 4. évadának hétfő esti adásában újabb szerelmespárnak kellett búcsúznia a műsorból. Az elmúlt napokban egyre nagyobb volt a feszültség a Czutor házaspár körül, mivel a legutóbbi kiszavazáskor mégsem Dér Heniéknek adták a szimpátiaszavazatukat. Ez rányomta a bélyeget a hétfői játékban való teljesítményükre: ők végeztek az utolsó helyen. Így a veszélyzónába kerültek a pénzüket elvesztő Dallos Bogi-Puskás Peti párossal.

Czutor házaspár

Czutor Zoliék estek ki másodikként a Nyerő Párosból (Fotó: RTL Klub)

Az ötgyermekes Czutor Zoltán és felesége, Czutor-Kilián Zsanett úgy érezték, hogy a veszélyzóna egyben a vesztüket is jelenti. A megérzésük beigazolódott. Az esti kiszavazáson rájuk csupán két szimpátiaszavazat érkezett (Járai Mátéék és Dudás Miklósék szerették volna, ha Czutorék maradnak), míg Puskás Petiék hármat kaptak (Dér Heniék, Rácz Jenőék és Zámbó Krisztiánék szavaztak rájuk). Így a Belmondo együttes frontembere és neje számára ért véget a Nyerő Páros.

A kiesésük után Zsanett azt nyilatkozta, hogy „Dér Heni nem volt elég tökös” ahhoz, hogy bent tartsa őket, mint hozzájuk hasonló, erős ellenfél, és inkább a leggyengébb párosnak számító Puskásékra tette párjával, Bakos Gergővel a voksukat.

A másodikként távozó házaspár szerint egy „földöntúli tapasztalat” volt a Nyerő Páros. „Olyan katartikus élményekben volt részünk, amikre egész életünkben emlékezni fogunk” – mondta a Belmondo frontembere.

Immár csak 6 pár maradt versenyben.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top