nlc.hu
Sztárok

Curtis a nyilvános szexről

Curtis szerint izgalmas a szex nyilvános helyen, erről is beszélt a Sztárban Sztár videójában

Curtis a szexuális szokásairól és első nagy szerelméről is beszélt.

Curtis szerelmi élete szinte követhetetlen, legalábbis ő ezt mondja. Pár hónappal ezelőtt szétköltöztek a feleségével, hamarosan a válásra is sor kerül. Az egyik hetilap címlapon hozta azt a paparazzi-sorozatot, amelyen egy kosaras lánnyal volt látható a rapper, ám azóta is azt vallja, hogy ha szemfülesek a fotósok, akár minden nap mással kaphatnák le. A Sztárban Sztár háttérműsorában a szexuális szokásairól is beszélt, emellett pedig egy régi nagy szerelmét is szóba hozta.

„Volt egy énektanárom, Erika néni, akit fú, nagyon meg…ismertem volna. Sajnos a szókincsem iszonyúan kevés volt ahhoz, hogy kifejezzem a szívem vágyát… Azóta is hiányzol, Erika néni” – poénkodott Curtis, aztán a szexuális szokásai is szóba kerültek, miután a riporter rákérdezett, hogy miként áll a nyilvános helyen való szeretkezéshez. 

„Csináltam ilyet, hát fesztiválzenekarként volt ilyen. Az első szexuális élményem is egyébként a Duna-parton volt, és ott történt meg egy s más. Ez a mai napig jó, izgalmas, hogy bárki megláthat. Benne van az izgalom, a plusz felfokozottság, ezeket bírom” – árulta el a rapper, aki a vasárnapi adásban Charlie bőrébe bújik majd. 

Curtis eddigi szereplése a Sztárban Sztárban:

curtis

Curtis (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top